Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Тизерна реклама: Початок

27.12.2010 · 3 коментарів · Тизерна реклама

Тизери, тизери, тизери-квартизери… Автор впритул зайнявся роботою з тизерами.

Ви ще не знаєте, що таке тизери й як на них заробляти? Тоді для вас буде окремий допис, який так і називатиметься Що таке тизери. А поки скажемо так, що тизер - це формат реклами, який сполучає текст рекламного оголошення з невеличким малюнком, що тематично відповідає змісту того оголошення.

Саме такі оголошення автор і захотів розміщати на одному зі своїх сайтів, який допіру набув достатньої відвідуваности – більше 100 відвідувачів на добу – щоби бути прийнятим в одну з систем тизерної реклами. По-перше, хотілося випробувати як це працює, а по-друге, звісно, хотілося щось заробити на додачу до заробітків на контекстній рекламі, яка вже розміщена на тій ділянці, але приносить дуже небагато, може аж 5 евроцентів на день.

Окрім того, дизайн тієї ділянки був такий, що в ньому ліворуч і знизу на домівці (головній сторінці) утворювалися певні порожні місця, які оголошення тизерної реклама заповнювали, роблячи тим ділянку навіть привабливіше за рахунок різнокольорових малюночків тих оголошень.

Отже, першим чином стало питання про вибір системи тизерної реклами. Таким сервісів існує чимало, але проблема в тому, що далеко на кожна система згодна приймати до себе ділянки з українською мовою, а окрім того, в декотрих із таких систем мінімальна відвідуваність має становити не 100 чоловік на добу, а більше – 500, тому вони не годяться.

То ж, після побіжного огляду з’ясувалося, що автор може претендувати на підключення до таких систем тизерної реклами:

  • medianet.adlabs.ru приймає ділянки на “русском и украинском языке с посещаемостью более 100 человек в день”, реферальна програма 5%, мінімальна сума 260 руб.
  • TeaserNet мінімальна сума 15 руб., реферальна програма 5%.
  • NEOsmi “на русском и украинском языке с посещаемостью более 100 человек в день”
  • GlobalTeaser “не менее 50 уникальных посетителей в сутки”, мінімальна сума 50 руб., реферальна програма 5%
  • AdsPantera “от 100 уникальных посетителей в сутки”, мінімальна сума 100 руб.

Подібних сервісів існує, звісно, набагато більше, але декотрі вимагають, щоби партнерські ділянки були московською мовою (“русскоязычные сайты”), або щоби відвідуваність ставила більше 500 відвідань на добу.

З-посеред тих, що залишилися, вибрав спочатку Adlabs. Чому Adlabs? Бо почитавши відгуки в мережі, спочатку автору видалося, що то найкраща - найвідоміша, найсолідніша, з найкращою репутацією – система тизерної реклами. Окрім того, наскільки автор зрозумів, мінімальна сума на вивід в цій системі колись була лише 100руб., а потім змінилась на 260руб., але автор це визначив уже після підключення.

До того ж, альтернативу Adlabs’у – TeaserNet – дуже, як видалася автору спочатку, сварили, особливо, за “адалтні” оголошення (даруйте на слові “сіські-піські”), а в Adlabs оголошення пристойні. Окрім того, сподобалося, що в правилах Adlabs явно згадано, що приймаються ділянки українською мовою.

Застереження щодо того, що Adlabs може блокувати ділянки, які автор знайшов потім в достатку на різних форумах, тоді не або не привернули увагу, або вирішив автор випробувати ті застереження “на своїй шкірі”. Врешті решт авторову ділянку таки заблокувати проте, на диво, гроші виплатили. Але про все по порядку в наступній серії.

За підтримки: Вибрати орбітрек онлайн? Круто купить орбитрек в Киеве, або спорт тренажери в Інтернеті.

Доречні дописи:

  1. Контекстна реклама від Мети: Ще не вмерла Україна!
  2. Контекстна реклама в Україні
  3. Intvideo.tv: платні відео-опитування

Лички: · · · · · · · · · · · · · ·

3 коментарів наразі ↓

Прокоментувати