Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Intvideo.tv: платні відео-опитування

17.10.2009 · 7 коментарів · Платні опитування

Учора, блукаючи Мереживом, натикнувся на заклик реєструватися в системі Intvideo.tv. Зацікавився, витратив аби не зо дві години на її дослідження, а тепер хочу поділитися враженнями з вами, розповівши, що то таке. (До речі, якщо ця тема вас цікавить, можете почитати також Підробіток на участи опитуваннях).

Стисло, Intvideo.tv - це сервіс, що пропонує вам переглядати невелику відео-рекламу, а потім відповісти на кілька нескладних питань на тему, про яку йшлося в тому відео. За такий перегляд нараховується декотра платня, пропорційна тривалости тієї реклами. (Отже, за своїм типом це система активної реклами (САР), але виконана на основі перегляду відео, а не сторінок ділянок.)

Поточно нарахування виконуються за тарифом 3,6WMZ за годину тривалости реклами. (WMZ - це одиниця обліку, яка дорівнює доляру в платіжній системі WebMoney.) Виплати виконуються через WebMoney, мінімальна сума для виводу 2WMZ.

Як підключитись до сервісу?

Це, далебі, нескладно. (Можна спочатку переглянути вступне відео).

  1. Потрібно зареєструватись, звичайно. (Якщо вам потрібний код запрошення - скористайтесь цим: 4f59fd18b4b6a303b40013d7 . Реєстрація тільки по запрошеннях).
  2. Після введення цього коду, вам на пошту буде надісланий лист із ланкою (URL-адресою) для активації вашого рахунку в системі. Отримавши цей лист, перейдіть за тією ланкою. Ваш рахунок має бути активовано.
  3. Після цього ви маєте зайти в сервіс і заповнити ваш профіль в системі (розділ "мой профиль"), щоби рекламодавці могли вибрати вас для показу реклами.

Для перегляду відео-реклами ви маєте зайти в розділ "сервис потребителя". Якщо там поки що немає реклами для перегляду, ви маєте почекати - сповіщення про її наявність будуть надходити вам на пошту.

Ви можете також переглянути ознайомчі відео в розділі "видео" (які зроблені справді якісно - варто переглянути) або почитати про цю систему докладніше (зокрема, варті уваги Відпити (FAQ) по цьому сервісу).

Начебто, все просто. Треба періодично заходити на сервіс, переглядати рекламу, й отримувати нарахування. Але тепер починається найцікавіше.

Intvideo.tv: сувора дійсність

Перед тим, як описувати цю систему, автор почитав у Мереживі, що про неї пишуть. А пишуть там зокрема таке:

$3.60 за 1 час просмотра. То есть, потратив всего 1 час времени в день, за месяц Вы заработаете 108 долларов. Это очень неплохо, согласитесь. Если вы будете работать 5 часов в день, тогда 3.60 х 5 = 18 $ в день и 18 х 30 = 540 $ в месяц!!!

Це з Как заработать в Интернете,при минимальных затратах времени,имея кошелёк Веб-мони? (насправді цей і подібні тексти "розтиражовані" в десятках (як не сотнях) місць).

Насправді ж, це лише рекламний заклик з очевидною метою - отримати ще одного реферала, бо правда життя така, що в системі просто немає відео на годину перегляду. Ба більше, рекламна для перегляду там узагалі рідкість - отже, рекламарів (рекламодавців - тих, хто розміщає рекламу) майже немає.

Фактично, судячи з того, що вдалося виснувати з численних переглянутих автором коментарів до роботи системи, більшість користувачів мали за кілька місяців ліше лічені перегляди, а декотрі й узагалі нічого. Та й перегляди, що були, принесли глядачам лише лічені центи.

Адже то рекламне відео зазвичай коротеньке - 20-30 секунд, тож воно й коштує відповідно, адже - то гра чисел - 3,6WMZ на годину то начебто "звучить", але, як не складно порахувати, то лише 6с за хвилину, отже за відео тривалістю в 30сек. вам буде нараховано 3с. Це жорстоке життя.

Але понад те. Якщо навіть та реклама триває 30сек., то на її перегляд ви витратите в кілька разів більше - доки отримаєте пошту, доки зайдете на ділянку, доки відповісте на питання... отже, система виявляєтья зовсім не такою привабливою, як то могло видатися спочатку.

Але погляньмо тепер на це з иншого боку - з точки зору рекламаря. (Про це - в наступному дописі.)

No related posts.

Лички: · · · · · · · · · · ·

7 коментарів наразі ↓

Прокоментувати