Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Контекстна реклама в Україні

11.10.2009 · Додати коментар · Контекстна реклама

Перед тим, як випробовувати контекстну рекламу від Мети , автор поцікавився що ще може запропонувати у цьому плані український сегмент Мережива. Що ж, скажу відразу - не густо, але щось таки "напорпав".

По-перше, стисло про "альтернативу" від i.ua. В лапках, бо партнерської програми ця рекламна мережа не пропонує. Все, що пропонується, це розміщення рекламних оголошень і банера (за покази) в пошуці самого порталу - Context.Holder.

Утім, навіть ця пропозиція заледве може привернути багато уваги - кількість пошуків у тій системі надто мала. Наприклад, по запиту "програми" виконується лише (якщо вірити наведеній статистиці) 119 пошуків за місяць (по запиту "программы" - 1'918). Не розрекламуєшся.

Натомість, цікавою є баннерна мережа Banner.Holder , яка може використовуватися як для обміну показами банерів, так і для комерційних показів з оплатою за покази. Комісія системи тут 50%, мінімальні виплати - 300грн. (Але цей предмет - банерообмінні мережі - лежить трохи осторонь нашої поточної теми.)

Инша система, яку вдалося ледь не буквально "відкопати" - Контекстна реклама Crinkl.ads , яка не справляє, скажімо м'яко, враження з першого погляду. Тому автор зв'язався з її підтримкою й урешті таки отримав звідти відповідь - отже, система працює, що саме по собі тішить.

Відповів мені Володимир Олексієнко. Він сказав, що рекламарі (рекламодавці) в системі є, і отже є сенс розміщати рекламний блок. Виплати виконуються ( WebMoney, мінімалка - 50грн.). На моє уточнення, про ціну клацу Володимир відповів:

На сьогоднішній день це стара інформація. Мінімальна ціна кліку 0,05 грн.
Система ще далека від завершення і ми працюємо над її удосконаленням, саме тому ми широко не рекламуємось.

Що ж, можна побажати успіхів.  І якщо хтось має бажання випробувати цю систему, автор вам про неї повідомив.

На й, звичайно, ще можна спробувати розміщати блоки реклами від АдСенс і Бєгуна (Яндекс розміщає свою рекламу лише на сторінках московською (російською) мовою). Але про це ми поговоримо якось згодом.

Доречні дописи:

  1. Контекстна реклама від Мети: Ще не вмерла Україна!

Лички: · · · · · · ·

Можна додати коментар наразі ↓

Коментарів ще немає. Щоби додати коментар, заповніть форму, наведену нижче.

Прокоментувати