Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Linkum: біржа покликів у профілях форумів

31.12.2010 · Додати коментар · Продаж покликів

linkum.logo Сьогодні, зайшовши на Сапу перевірити пропоновані для розміщення тексти, знайшов один, який привернув мою увагу. Звучав він приблизно так: “Нова біржа покликів для тих, хто ще не в сапі” (звісно, московською мовою). То по пам’яті, бо коли автор зайшов знову на Сапу, щоби добути той текст, виявилось, що відповідний текст відсутній – його вже зняли.

Правда цікавий спосіб рекламуватись? Принаймні нешаблонний. Якщо ви хочете прорекламуватись серед вебмайстрів, що присутні в Сапі, слід просто надіслати їм для розміщення свій рекламний текст, в потім відмовитись від його розміщення.Таким чином можна чітко влучити в цільову авдиторію, і при тому ніц не заплатити.

І, як бачите, така реклама діє – адже саме через цей текст автор розповідає вам про нову систему реклами через поклики, а саме через поклики, розміщені в підписах дописів на форуми - LinkUM.


Як це працює

Після реєстрації, користувач форуму подає на модерацію (перевірку) свій профіль на форумі. Модерація доволі сувора; щоби її пройти форум повинний мати:

  • не менше за 30 відвідувачів на добу
  • виражену тематику й не менше 500 “корисних повідомлень”
  • не менше за 30 користувачів (учасників форуму).

А окрім того, сам профіль користувача форуму має бути зареєстрований не менш як за 30 днів від дати додання в систему й кількість постів (дописів) цього користувача мусить бути більшою за 30. (Творцям цієї системи мабуть подобається число 30).

Після того, як профіль пройде модерацію, учасник системи може назначити ціну за розміщення покликів і максимальну кількість таких покликів. Коли від рекламаря (рекламодавця) надходить пропозиція з розміщення поклику (такі сповіщення розсилаються на епошту), учасник може розмістити такий поклик або відмовитись від розміщення.

Схема роботи Linkum

Робота рекламаря з системою подібна до роботи з иншими біржами покликів. Тут також можна створювати проекти, задавати тексти й ланки (URL’и) для них, а потім в ручному чи автоматичному режимі добирати профілі для розміщення своїх покликів і подавати заявки на розміщення.

Слід зазначити, що, як кажуть самі розробники системи:

Linkum это биржа ссылок с подписей на форумах, предназначенная для раскрутки сайтов белыми методами, с соблюдением лицензионных соглашений поисковых систем.

Це означає, що розміщувані поклики можуть бути неіндексованими (наприклад, мати атрибут nofollow), тому санкції з боку пошуковців не загрожують.

Не забуті при цьому й самі власники форумів – їм, після підтвердження права адміністрування певного форуму, нараховується з комісії системи 30% за всі поклики, розміщені на тому форумі. Отже, таким чином вони самі зацікавлені залучати користувачів до роботи з системою.

Пропонується також партнерська реферальна програма для залучення нових користувачів системи. При цьому партнеру нараховується 20% від комісії системи з витрат або доходів (3% від обігу) залученого рекламаря чи учасника форуму. Партнерське нарахування від власників форумів не нараховується.

Linkum, рекламные ссылки с форумов

Поки що в система ведеться набір учасників форумів і модерація їхніх профілів. Початок продаж покликів на биржі намічений на 11 січня 2011 року.

Отже, якщо вас зацікавила ця система, можете реєструватись і чекати на замовлення. В разі чого читайте тамтешні відпити, що доволі чітко виписані, або звертайтесь до служби підтримки, яка відповідає швидко – автор встиг перевірити то на власному досвіді: при реєстрації в системі автор не зміг активувати свій рахунок в ній через те, що не прийшло відповідне поштове повідомлення. Звернуся до служби підтримки і за три години мав свій рахунок активованим.

На а вам зичу уникнути й таких дрібних ускладнень.

За підтримки: Розглядаєте варіянти відпочинку? Чому б не випробувати зелений туризм в Україні?

Доречні дописи:

  1. Сетлінкс: найкраща біржа покликів. НМСД
  2. Продаж покликів: яке його майбутнє?
  3. Сапа: кормилець багатьох

Лички: · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Можна додати коментар наразі ↓

Коментарів ще немає. Щоби додати коментар, заповніть форму, наведену нижче.

Прокоментувати