Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Тизери від Adlabs Media Network: початок і… ще не кінець

11.02.2011 · 7 коментарів · Тизерна реклама

adlabs-media-network-logo Після того, як ми побіжно ознайомились із тим

можемо нарешті перейти до розгляду конкретних систем тизерної  реклами. Почнемо з партнерки Adlabs Media Network (AMN), з якої й починав свою роботу з тизерами автор.

Чому вирішив почати роботу з тезерами з AMN? Бо, як автор уже писав:

  • побіжно почитавши форуми, відгуки про тизери від Adlabs справити на нього краще враження
  • єдина, як видавалося автору, на той час альтернатива - TeaserNet – викликала численні нарікання щодо її надмірної орієнтованости на adult

Але, як виявилося, знайомство автора з відгуками було надто побіжним, і тому автор не помітив двох значних недоліків AMN:

  • мінімальна сума для виводу становить аж 260 рублів. Це забагато для тизерних систем
  • Adlabs має звичку блокувати ділянки, що, звичайно, неприємно.

Але автор забігає наперед. Отже, по порядку.

Зайшовши на ділянку AMN, автор був приємно вражений добрим, зручним, “прозорим” дизайном, який розробила ця система. Далебі, такими сервісами приємно користуватись: тут все очевидно й продумано. Конструктор блоків оголошень взагалі настільки зручний, що викликає бажання ще продовжити роботу з ним, ще “побавитись” трішки. (Дизайн настільки добрий, що один із конкурентів Adlabs навіть поцупив той дизайн у нього. Якщо дизайн крадуть, то мовчазне визнання якости.)

Попрацювати з системою автору довелося протягом аж восьми днів: з 30 листопада до 7 грудня. Які результати показала за цей час реклама? Прошу дивитись (як кажуть американці, один малюнок вартий сотні слів):

adlabs-media-network-stats

Отже, як можна побачити, середній CTR становить 0,6%, що аби не в п’ять разів більше, ніж показує також встановлені на тій таки ділянці контекстна реклама від Гугла (щоправда, в автора ніяк не дійдуть руки оптимізувати її). Середня ціна клацу – 30 московських копійок, тобто, приблизно, 1 цент.

Показів на тій ділянці поки що небагато, як ви також можете бачити, тому, як порахував автор, для того щоби вивести гроші, йому потрібно було потрібну суму упродовж приблизно пів року. Це було доволі безрадісно, але що ж – автор таки мав намір чекати потрібний термін.

Та чекати довелося не так уже й довго, бо одного (не дуже) чудового ранку йому на пошту прийшло сповіщення такого змісту:

Уважаемый партнер!

К сожалению, мы вынуждены приостановить показ рекламы на сайте [вирізано] в связи тем, что показатели качества переходов с этого сайта ниже внутренних стандартов нашей сети. Приостановка осуществляется в соответствии с пунктом 4.1. правил участия в системе: http://medianet.adlabs.ru/doc/webmaster_rules/

Блокировка показа рекламы не означает блокировку денежного баланса. Заработанные средства будут перечислены вам во время ближайшей выплаты, если в ваших настройках указан корректный номер кошелька WebMoney.

В случае, если низкое качество переходов связано с накруткой, часть из них может быть списана и компенсирована рекламодателям (п. 4.2. правил).

Администрация сети не комментирует данное решение, не предоставляет подробные показатели качества переходов с сайтов или данные о накрутке, а так же не раскрывает внутренние стандарты сети, поскольку распространение этой информации может облегчить обман системы (п. 4.3. правил).

С уважением,
администрация рекламной сети
AdLabs Media Network.

Автор навіть зайшов на ділянку AMN, щоби перевірити. Та чуда не сталося – і там є сповіщення про блокування. Що ж, автор пожалкував за своїми так важко заробленими рублями, але як виявилося даремно. Бо невдовзі Adlabs, як і обіцяв, виплатив гроші на мій WebMoney гаманець, чим приємно вразив автора.

Отже, що можна сказати про цю систему? Загалом

  • cистема доволі приємна в роботі
  • CTR в системі досить високий, як і має бути в рази вищій від контекстної реклами
  • система порядна: гроші виплачують навіть після блокування рекламного майданчика

а про недоліки системи автор уже сказав.

Але заробити на тизерах, як ви бачите, безумовно можна. Отже, вам вирішувати – з одного боку система пристойна, з иншого - робота з нею може дуже скоро завершитися, але й у цьому разі гроші виплатять - отже ви майже нічим не ризикуєте, є сенс спробувати.

На цьому зичу вам приємних заробітків!

Дописовий: Подобається продаж металопластикових вікон ув Інтернеті? Непоганий намір прикупити окна Киев. Завжди стрімка доправка й безплатний сервіс.

Доречні дописи:

  1. Тизерна реклама: Початок
  2. Intvideo.tv: платні відео-опитування
  3. Linkum: біржа покликів у профілях форумів

Лички: · · · · · · · · · · · · ·

7 коментарів наразі ↓

Прокоментувати