Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Платні опитування в Україні

16.04.2012 · 32 коментарів · Платні опитування

Клавіятура, гроші під мишею в руці Цікавитесь платними опитуваннями? І правильно, адже порівняно з 2009 роком, коли автор тільки-но почав досліджувати цю тему, на цей час таки є чим цікавитись і є де реєструватись.

Звичайно, це не великі заробітки, але це нині, мабуть, найпростіший спосіб заробити бодай якісь гроші онлайн. І, окрім того, в перерахунку на годину робочого часу виходить зовсім непогано – десь на рівні середньої зарплати по України (яка становить нині приблизно 2600 грн.).

А щоби вам було трохи простіше, я склав цей список українських сайтів платних опитувань.

Є ще й московські (російські) й англійські сайти, які також пропонують подібні сервіси, але про них я напишу якось иншим разом. Нині ж, слава богу й Інтернету, цілком досить і українських ділянок.

Я рекомендую вам зареєструватись на всіх них, принаймні на перших чотирьох. Не обов'язково все робити за один день; можна розтягнути задоволення на кілька днів – наприклад, можна реєструватись щодня на новому сайті з пропонованих. Це, далебі, нескладно й має невдовзі окупитись.

Отже, прошу знайомитись

Список сайтів платних опитувань в Україні

Нижче наводиться перелік українських сайтів, які виконують платні опитування. Для кожного такого сайту зазначається компанія (фірма), які підтримує відповідний сайт, як часто надходять запрошення на опитування, особливості сайту, спосіб і мінімальна сума виводу зароблених грошей.

  1. TNS Opros надається представником міжнародної компанії з виконання маркетингових досліджень TNS в Україні. За рік находить 10-15 запрошень на опитування. Винагорода за заповнення анкет нараховується в балах (100 балів - 1 грн.). Якщо ви не підійшли за критеріями відбору, вам нараховується 50 балів. Мінімалка для виводу 3000балів (отже 30грн.), гроші можна виводити поштовим переказом, на рахунок мобільного телефону, я також (!) на рахунок webmoney. Рекомендую реєструватись.
  2. Ask GFK Україна надається GfK Ukraine, найбільшою компанією з маркетингових та соціальних досліджень в Україні. За рік находить близько 20 запрошень на опитування. Винагорода за заповнення анкет нараховується в балах (100 балів - 1 грн.). Якщо ви не підійшли за критеріями відбору, вам нараховується 50 балів. По завершенні створення Вашого профілю ви отримаєте 150 балів. Мінімальна сума для виводу 3000 балів (30 грн.). Кошти виводяться на рахунок вашого мобільного телефону.
    Хочете отримати додатково 2,5 грн. за реєстрацію? Напишіть мені про це в коментарі до цього допису, й я надішлю вам запрошення на зазначену вами адресу електронної пошти. Коли й якщо ви пройдете реєстрацію на askGfk, я перешлю вам обіцяну суму на ВебМані. Рекомендую написати коментар.
  3. U-Online підтримується компанією Українська маркетингова група. Запрошення на опитування надходять, на жаль, нечасто – лише кілька разів на рік, але це компенсується тим, що виводяться зароблені гроші дуже просто – на ваш мобільний рахунок. Мінімальної суми для виводу немає, то ж якщо ви взяли участь хоча б ув одному опитуванні, ви отримаєте вашу винагороду. Рекомендую реєструватись.
  4. Opinion. Думка створено за підтримки української дослідницької компанії InMind. Винагорода нараховується в балах (10 балів еквівалентні 1 гривні). Мінімальна сума для виводу – 100 балів (10 грн.). “Свою винагороду ви можете переслати на свій рахунок мобільного телефону, передати її до благодійного фонду або перевести на WEB-гаманець.”

Окрім того, маю згадати ще три сайти, на яких також пропонуються платні опитування, але вони все ще не достатньо випробувані, тому наскільки варто працювати з ними, мені все ще важко сказати. Ви можете реєструватись там на ваш власний розсуд.

  1. Click poll підтримується українською компанією з досліджень ринку Research & Branding Group. Обіцяють, що користувач зможе обміняти винагороду “на товари і послуги партнерів або зняти готівку зі свого персонального гаманця”. Мінімальна сума для зняття відсутня.
  2. Intvideo.tv розробка однієї харківської контори, яка втім не хоче то демонструвати. Попри те, що система розробляється вже кілька років (я вже писав про неї), досі важко судити про її перспективи. Мінімальна сума виводу “2,5$ для "личного участия", 5$ для "потребителей", 10$ для "рекламодателей"” (досить заморочено). Велика кількість способів виводу, серед яких також і WebMoney.
  3. ActionDataGroup – ще один “довгобуд” від української консалтингової й дослідницької кампанії Action Data Group. Хоча зареєстрований я там доволі давно, досі не пройшов там жодного опитування. Кошти виводяться на рахунок мобільного телефону.

Усі ці сайти я використовую сам, тому раджу й вам зареєструватись, принаймні, на перших чотирьох із них. Трошки докладніше про те, як працювати з платними опитуваннями можете прочитати за попереднім покликом.

Звичайно, заявляти, що зареєструвавшись на цих сайтах, ви станете міліонерами :) я не буду – але дещо поповнити свій бюджет цілком зможете. Що, втім, я можу сказати з великою впевненістю, це те що ці сервіси – явно не лохотрони. Адже, на жаль, таке трапляється, що якась ділянка видає себе за сайт платних опитувань, а потім виявляється, що вивести начебто зароблені кошти звідти неможливо. З цими сайтами таке неможливо в принципі - надто серйозні компанії стоять за ними.

Отже, реєструйтеся, й хай вам на пошту надходить багато запрошень до цікавих опитувань.

Також про даний вид заробітку ви можете дізнатись і на інших сайтах, що описують платні опитування в Інтернеті.

Питання? Доповнення? – прошу писати в коментарі (і щодо реєстрації на Ask GFK Україна також).

Доречні дописи:

  1. Intvideo.tv: платні відео-опитування
  2. Зареєструйтеся в Anketka.ru й отримайте 10 рублів
  3. Ще про веб-опитування: platnijopros.ru

Лички: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

32 коментарів наразі ↓

  • Віталій

    Спасибі за корисну інформацію

    • admin

      На здоров’я. Можливо, вас цікавлять ще якісь теми? Запитуйте: ви отримаєте відповідь, а я тему для допису. Всім на користь.

  • GfK: результати опитування 2-20 червня 2012 року | Голос Українця

    [...] підзаробити – то вам може бути цікавою інформація про список сайтів, що пропонують участь в таких опитування…, серед яких, зокрема, є й GfK. Гроші він виплачує – [...]

  • Оля

    Дякую за корисну інформацію! Хотілося б зареєструватись на Ask GFK Україна.

    • admin

      Прошу, Олю. Ви мабуть маєте на увазі, що не відгукується старий домен цієї Ask GFK Україна. Спробуте перейти за адресою http://www.askgfk.com.ua/ . Хоча те, що вони не налаштували перенаправлення, свідчить не на їх користь.

  • Юрій

    1. Дуже дякую за корисну інформацію.
    2. Що потрібно для того, щоб отримати додатково 2,5 грн. за реєстрацію на Ask GFK Україна?
    3. Як зробити реферальну зсилку на сайті TNS Opros?

    • admin

      1. Користайтеся на здоров’я.
      2. На жаль, наразі це неможливо зробити. Свого часу там була своєрідна партнерська програма, а нині чи то немає ніякої, чи то щось є, але не працює. Коротше, безлад там якийсь із цим.
      3. Реферальну ланку TNS Opros колись можна було отримати на самому сайті, десь у профілі користувача. Нині ж то десь зникло. Спробуйте з’язатися з тамтешньою підтримкою щодо цього питання.

      До речі, на тому TNS Opros є одна особливість, на яку чомусь не звертають уваги ті, хто щойно зареєструвався. Відразу після реєстрації в розділі Поточні дослідження буде запрошення на дослідження. Його можна пройти й одрази заробити якісь бали. Чомусь більшість цього не помічають, чекають, мабуть, доки їм прийде запрошення на пошту. Але цього не доконче чекати – слід відразу після реєстраццї зайти в розділ Поточні дослідження.

  • Юрій

    Дуже дякую за відповідь.

    З повагою, Юрій.

    • admin

      Ще раз на здоров’я.

      Також дякую й вам за питання. Цікаво, втім, чому їх не задали инші – адже це мало зацікавити й бегетьох инших користувачів.

      Тому, будьласка, якщо хтось має питання щодо платних опитувань чи ще якихось способів заробити гроші в Інтернеті – запитуйте без вагань – я відповім.

  • Юрій

    Я перелопатив інтернет і зрозумів, що в Україні партнерські програми лише починають свій розвиток. Навіть ті ж самі сайти опитувань (найпопулярніші не мають партнерських схем), а заробити самому на опитуваннях дуже не вдасться, бо не так багато проводиться платних опитувань і часу на все не вистачить.
    Скільки реально Ви заробили на опитуваннях, якщо не секрет?
    Або скажіть, хоча б, які опитування принесли Вам найбільший дохід і який порядок доходу (десятки грн., сотні, може тисячі) ?
    І ще одне, які партнерські програми (бажано українські або найбільш ходові в Україні російські) Ви використовуєте і які приносять або мають хороший потенціал доходу?
    Дякую.

    • admin

      В Україні, на жаль, далеко не лише з партнерками проблема. Тут узагалі все дуже малорозвинуте – навіть блоги на тему заробітку й то, мабуть, можна полічити на пальцях. То наслідок очевидних проблем, коріння яких поза Інтернетом.

      Скільки можна заробити на платних опитуванях? Кілька сот на рік – пересічно. У кращому разі – під тисячу. У гіршому менше сотні. Плюс партнерка де є. У мене за цей рік допоки десь 150 – 5 разів виводив приблизно по 30грн.

      Щодо детальнішого аналізу – спробую зробити, але вже десь мабуть під кінець року – нині маю клопіт із виборами.

      Які партнерки? Та найвідоміші – АдСенс, тизерки http://webin.com.ua/category/ads/tyzerna-reklama/, продаж покликів – жодних одкровень. Я ж не “манімейкер” – швидше навпаки, роблю ділянки, на а потім вже цікавлюся, як звідти можна було б витягти бодай якісь копійки.

  • Юрій

    1. Дякую за відповідь, буду реєструватись в партнерках і поцікавлюсь, що таке тизерки.
    2. А що таке “продаж покликів”?

    • admin

      Перепрошую за затримку.

      1. Тизерки – парнерки тизерної реклами. http://webin.com.ua/2011/01/tyzerna-reklama-tho-take-tyzer/
      2. Продаж покликів. Мені навіть трохи кумедно, що то доводиться пояснювати – я вже так звик до того, що сприймаю за очевидне.

      Продаж покликів, або може так буде зрозуміліше – продаж посилань – це розміщення посилань за плату. Навіщо це потрібно? Тому, хто продає, це дозволяє отримувати якийсь прибуток з сайту. А тому, хто купує – дозволяє просувати свій сайт в основному внаслідок того, що ті сторонні куплені поклики призводять до збільшення позицій сайту, на який ведь ті поклики, в видачі пошуковців. Так зрозуміло? Можете ще цей розділ почитати http://webin.com.ua/category/prodazh-poklykiv/

  • Хрус

    Дякую за інфо. У GfK Ukraine знайшла тільки Омнібус, де написано таке:
    “Процедура опитування: дослідження проводиться методом особистого інтерв’ю у респондентів вдома.” (!) Тобто це не онлайн-опитування?
    http://www.gfk.ua/about_us/methods/omnibus/index.ua.html

    • admin

      Уже відповідав на це питання в коментарях – конкретно, користувачу Оля.

      Омнібус це не платні опитування, це таке собі сукупне дослідження для кількох замовників. Внаслідок того, воно набагто дешевше для кожного із замовників. Коротше, заледве це те, що вас зацікавить.

      І взагалі, коментарі корисно читати – можливо, хтось же відповів на ваше питання.

  • Олег

    Дякую за інформацію,спрбую зареєструватись на Ask GFK Україна

    • admin

      Будьласка, але все ж таки спочатку зареєструйтесь на TNS Opros і Opinion. Вони кращі. А той AskGFK якйись трохи проблемний.

  • cashgo

    Ого, не думав що стільки сервісів опитування існуе в Україні

    • admin

      Насправді їх набагато більше – навіть українські тут наведені не всі.

  • Ira

    Дуже вам вдячна! Корисна інформація!

  • Вадим

    Хотілося б зареєструватись на Ask GFK Україна.
    roach28@mail.ru

  • admin

    Спробуте перейти за адресою http://www.askgfk.com.ua/

  • Андрій

    Ask GFK Україна дайте запрошення, хочу зареєструватись

    • admin

      Яке запрошення? Там не потрібно для реєстрації якихось запрошень.

  • Любов

    Дуже дякую за вашу інформацію.
    Хочу зареєструватися на вашому сайті і брати участь в опитуванні. З повагою Люба.

  • Любов

    Хочу зареєструватись на Ask GFK Україна.Буду дуже вдячна.

  • Ірина

    Після реєстрування куди потрібно заходити?

    • admin

      Можна зайти на “мої дослідження”. Але швидше за все треба просто чекати на лист із запрошенням узяти участь ув опитуванні.

  • Ігор

    Дякую за інфу та можливівість реєстрації на GFK Україна!

  • Наталія

    Хочу зареєструватись на Ask GFK Україна. Дякую.

  • Соломія

    Дякую за корисну інформацію! Хотілося б зареєструватись на Ask GFK Україна.

Прокоментувати