Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Поповнити рахунок Київстар тепер зручніше

03.12.2010 · 2 коментарів · Партнерські програми, Сервіси

Доповнено 26.09.2011. На жаль, інформація в цьому дописі дещо застаріла. Але поповнити мобільний рахунок тепер ще легше: просто скористайтеся віджетом в правому стовпчику під заголовком "Поповнити рахунок".

Спонсор: Останні автоновости. Автомобільний портал

Три місяці тому автор уже звертався до теми поповнення мобільних рахунків. Того часу він був змушений поповнити свій рахунок у КиївСтар на суму 25 гривень, яка була на той час мінімальною для поповнення. Користується мобільником автор нечасто й небагато, тому цього вистачило надовго.

Але от під час своєї роботи в виборчій комісії (тим то й пояснюється тривале мовчання автора), він змушений був знову звернутися до послуг уже згаданого сервісу WebMoney оплата (бо робота в комісії потребує частих дзвінків, які загалом “з’їли” аби на 100 гривень), і був приємно вражений змінами. Тепер користуватися тим сервісом значно зручніше.

По-перше,

відтепер немає потреби поповнювати свій рахунок в КиївСтар на мінімальну суму – тобто, тепер та мінімальна сума становить лише 1 гривню. Куди вже менше? Перевірив – працює: справді можна поповнювати і на 1 грн., і на 10, і на скільки вам потрібно. (Хоча пам’ятайте, що краще, коли сума, яку ви сплачуєте через WebMoney, є кратною 1,25 – тоді ви не втрачаєте не округленні комісії.)

А по-друге, сама форма оплати через WebMoney тепер стала простіше. Тепер вона складається лише з двох екранів, замість трьох як раніше. Але один із цих екранів – перший – був явно надмірний, він мав лише інформаційну функцію, і тепер його поєднано з колись-другим. Отже, одним екраном і одним натисненням кнопки менше.

На тому можна було би, як і минулого разу, побажати приємних поповнень, але ще один додаток – щодо партнерської програми Telepay. А саме, такої програми більше не існує, що мабуть і правильно. Адже при тих умовах, які вона пропонувала, з нею заледве можна було щось заробити.

Але якщо когось цікавить щось подібне, можете подивитись у бік партнерської програми ukrbuy. Тут вам також пропонується розмістити віджет (тільки цей на основі JavaScript, а не Flash, як той, що був у Telepay), через який можна буде оплачувати, в тому числі, й послуги мобільного зв’язку. (Докладніше про це якось иншим разом – нагадаєте?)

А наразі, приємних поповнень!

Доречні дописи:

  1. Як поповнити рахунок Київстар за WebMoney без комісії
  2. Невимушені тортури від українських банків
  3. Як дешево купити домен .com.ua? – лише за 5$

Лички: · · · · · · · · · · ·

2 коментарів наразі ↓

Прокоментувати