Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Ще про веб-опитування: platnijopros.ru

19.11.2009 · 3 коментарів · Платні опитування

Дописовий: оригинальная парфюмерия киев купить

Сьогодні одна добра людина надіслала авторові цього плоту пропозицію щодо розміщення дописового (він же “постовой” клятомоскальською мовою), від якої він не міг відмовитися. Довелося прокинуся. І тут автор несподівано виявив, що не писав до свого плота… аж рівно місць. Жах!

Що ж, подякуємо нашому будильничку. (Зауважимо, до речі, що дописові в цьому плоті можна розміщати (покваптеся, пропозиція обмежена в часі!) наразі за радше символічну суму в 1WMZ на горі й 0,5WMZ внизу.) Сподіватимусь, далі писатиму частіше, бо писати далебі є про що – просто треба, щоби хтось трішки делікатно підштовхнув. На цьому ліричний відступ дозвольте завершити й перейти до теми нашого поточного допису:

Ще раз про платні опитування

Ця тема вже кілька разів порушувалася на цьому плоті попри його невеликий вік:

Наразі автор хочу запропонувати вашій увазі ще одну подібну систему, що так і називається - “Платный опрос”.

В загальних рисах тут все подібно до того, як і в http://www.online.umg.ua/ (описаної в Підробіток на участи опитуваннях). Вам слід зареєструватися в системі, потім зазначити ваші соціологічні дані в розділі “Мои данные”, після чого вам на пошту буде надісланий лист із  покликом (ланкою, посиланням), за яким треба буде перейти для активації вашого рахунку в системі.

Одразу після активації вам буде нараховано бонус у розмірі 10 рублів (саме рублів – система російська) – уже приємно, чи не так? Утім, не поспішайте радіти – вивести ці кошти ви не зможете, бо тут, на відміну від online.umg.ua, є мінімальна сума для виводу - 150рублів. З иншого боку, заявляється, що за один опит тривалістю в 15 хвилин можна буде отримати від 50 до 200 рублів.

Окрім того, відмінність від online.umg.ua полягає в присутности реферальної системи - отже ви можете залучати до системи нових користувачів і отримувати додаткові нарахування в розмірі 10% від їхніх нарахувань (партнерську ланку можете отримати в розділі “Доход от друзей”).

А взагалі, та ділянка дуже проста, привабливо й професійно виконана, так що особливих питань виникнути не повинно. А якщо такі виникнуть, погляньте насамперед праворуч у блок FAQ з відповідями на найчастіші питання. Все доволі зручно й очевидно.

Отже, після реєстрації вам залишається чекати на сповіщення на електронну пошту про нове опитування. Й тут виникає найцікавіше питання – на яке автор поки, на свій великий жаль, не може ні вам ні навіть собі відповісти. А саме, скільки буде таких опитувань? І чи будуть вони взагалі? (Особливо, беручи до уваги те, що система “Платный опрос” орієнтована насамперед на російських користувачів.)

Що ж, відповідь на ці питання може дати лише життя – поживемо – побачимо. А поки що автор таки порадив би вам зареєструватися в системі, і, можливо, за якийсь час ви зможете похвалитись, що таки отримали звідти гроші. Чого й автор вам щиро зичить.

Приємних опитувань!

Доречні дописи:

  1. Intvideo.tv: платні відео-опитування
  2. Підробіток на участи опитуваннях

Лички: · · · · ·

3 коментарів наразі ↓

Прокоментувати