Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Як поповнити рахунок Київстар за WebMoney без комісії

02.08.2010 · 7 коментарів · Життя навколо, Сервіси

Доповнено 26.09.2011. На жаль, інформація в цьому дописі дещо застаріла. Але поповнити мобільний рахунок тепер ще легше: просто скористайтеся віджетом в правому стовпчику під заголовком "Поповнити рахунок".

Коротше, тут: WebMoney оплата - сервіс поповнення особових рахунків, він же Telepay.

Тепер трішки докладніше (далебі, не робити ж допис із одного речення) і з декотрими незайвими подробицями.

Свого часу, може з пів року тому, автор знайшов, через якийсь форум, здається, такий сервіс поповнення рахунку КиївСтар, що взагалі не брав комісію за те поповнення. Більше того, поповнювати рахунок там можна було на довільну суму, починаючи від 1 грн. Звичайно, автор тим користувався з задоволенням. Але доброго – по трошки.

Можливо, то була помилка зі сторони того сервісу, а можливо, розрахунок (який не виправдався) на компенсації за рахунок обмінів, які також могли траплятися при такому поповненні, але нехай там як, а нещодавно автор виявив, що тепер той сервіс бере комісію в одну гривню – незалежно від суми поповнення. Тому автор спробував знайти якийсь спосіб таки не платити ту гривню.

І такий спосіб знайшовся – Оплата КиївСтар через WebMoney – той таки Telepay. Комісії тут і справді немає (окрім, звісно, звичайної комісії WebMoney – 0,8%; але вона стягується за будь-яких обставин). Утім, мінімальна сума до оплати 25 WMU (це, здається, внаслідок якихось умов поповнення самого КиївСтара, а не “жадібности” WebMoney). (Додано 03.12.2010: тепер мінімальна сума відсутня - можна поповнювати хоч на 1 гривню.)

Але є ще одна цікава можливість: оплати можна долярами (WMZ); при цьому перераховані вони будуть по курсу НБУ, що вигідніше порівняно з тим курсом, який зазвичай пропонують обмінники.

Telepay навіть має доволі чудернацьку партнерку, але кого вона може зацікавити при таких своїх умовах - “від 25 операцій і обсяг поповнення від 500 WMZ — [виплати] 0.5% від обсягу” – а якщо менше, то ніяких виплат – незрозуміло… (Додано 03.12.2010: цю партнерку, наскільки автор розуміє, закрито. Дивіться натомість Поповнити рахунок Київстар тепер зручніше)

А сьогодні от знайшов ще якийсь сервіс – Поповнити рахунок мобільного телефону за допомогою webMoney. Тут можна оплатити від 5грн., а комісія лише 1%. Утім, на відміну від WebMoney оплата цим сервісом автор ще не користувався.

Коротше, ті по п’ять, але великі, і ці по три – маленькі. Ніби все. Приємних поповнень!

За підтримки: Шукаєш добрий готель? Тоді краще бронировать отель киев. Рекомендуємо готель «Русь».

Доречні дописи:

  1. Невимушені тортури від українських банків

Лички: · · · · · · ·

7 коментарів наразі ↓

  • Невимушені тортури від українських банків | Дохід у Мереживі

    [...] – там таки є й потрібна “зірочка” й тоновий набір. Поповнюю рахунок. Телефоную… й виявляється, що телефонувати з [...]

  • Alex

    Всвязи с изменениями в условиях предоставлении комиссии операторами связи в сторону уменьшения, по некоторым провайдерам внутреней комиссии вообще нет . Внешняя комиссия в ближ . 3-6 мес будет обычной практикой у всех реализаторов припейд продукции.

    • admin

      І вам дякую за увагу. Але як, в такому разі, таки той Telepay спромогається не справляти, як ви кажете, “зовнішньої комісії”? Нехай там як, але вони ж не стали би працювати собі в збиток?

  • Віктор

    Це була не помилка, і сервіс дійсно не брав комісію. Просто раніше в законодавстві України був чіткий закон – якщо поповнення на 30 грн, то брати з покупця можна тільки 30 грн. А відсоток за транзакцію тобі вже Київстар платить. Закон змінився, і провайдери більше не платять комісію своїм продавцям. Тобто взагалі. Тепер з цих накидок продавці тільки й живуть. Якщо врахувати податок, в даному випадку з однієї гривні – то заробіток продавця з кожної оплати буде ~35 коп (без перебільшень). Хостінг сайту + хостінг транзакцій для зв`язку з провайдерами послуг ~= 680 грн на місяць. Тобто, щоб оплатити тільки хостинг потрібно більше, ніж 200 платежів на місяць. Я про створення власного магазина вже й не думаю, бо заробити на ньму взагалі що-небудь неможливо, не кажучи вже про розвиток бізнесу. Так що скаржитися нема на що.

    • admin

      Так автор і не скаржиться: цей допис – просто порада з розряду “до уваги господині”.

      Але навіщо наші дупутати той закон змінили? Ніби ж саме той порядок, який існував до зміни, й був правильним. А тепер і продавцям важко, й покупцям морока, та й врешті решт, це й на провадерах мобільного зв’язку має позначитися негативно…

      Автор, чесно кажучи, й сам придивлявся до того питання саме під тим кутом зору, чи не можна бува щось на тих платежах заробити. Але трішки познайомившись із предметом, відмовився від того наміру – надто непереконливо все виглядало. Ваш же коментар розставив всі крапки над “і”.

      До речі, дякую вам за змістовний і предметний коментар.

  • Поповнити рахунок Київстар тепер зручніше | Дохід у Мереживі

    [...] місяці тому автор уже звертався до теми поповнення мобільних рахунків. Того часу він був змушений поповнити свій рахунок у [...]

  • Платні опитування в Україні | Дохід у Мереживі

    [...] 30грн.), гроші можна виводити поштовим переказом, на рахунок мобільного телефону, я також (!) на рахунок webmoney. Рекомендую [...]

Прокоментувати