Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Підробіток на участи опитуваннях

13.10.2009 · 7 коментарів · Платні опитування

Це допис для любителів "заробітку в Інтернеті". Чому тоді "підробітку" а не "заробітку"? - бо багато на тому не заробиш, скажу одразу - але й часу то багато не забере. Це, по-перше.

Українська маркетингова групаА, по-друге, ця система опитувань варта уваги ще й тому, що працює "під заступництвом" відомої фірми - Ukrainian Marketing Group (Українська маркетингова група), що присутня в Україні з 1994, то ж усе має бути серйозно й без якихось підступів (не кажучи вже про щось гірше).

Гаразд, що потрібно робити? Потрібно брати участь в опитуваннях, які проводитиме ця система. Час від часу вам на електронну пошту будуть надходити сповіщення про опитування. Після того, як ви отримаєте таке сповіщення, вам слід буде зайти в цю систему опитувань й відповісти на питання анкети, що буде розміщена на тій ділянці.

За такі відповіді вам буде нараховуватись певна винагорода (її величина не зазначається на самій ділянці - але, автор гадає, можна розраховувати на суму в 5-10грн), яка виплачуватиметься вам у вигляді поповнення рахунку вашого мобільника (тому при реєстрації слід зазначати справжній номер).

Як почати роботу? Потрібно, звичайно, зареєструватися в системі (брати участь у системі можна з 10 років!), зазначивши ваші реквізити (треба наводити ваші справжні дані, нічого не вигадувати!), й прийняти умови участи в системі.

Потім вам буде запропоновано узяти участь у вступному опитуванні, де буде з'ясовуватись ваш "споживчий портрет" - тобто, які саме послугами ви користуєтесь, і, отже, в якій области ви компетентні (адже це - маркетингові дослідження, тобто, дослідження ринку). Це займе, може, з десяток хвилин (в залежности від вашої спритности, очевидно).

Після цього, ви отримаєте "код доступу", які надасть вам можливість входити в систему (запишіть цей код десь у надійному місці).

Тепер ви можете відповісти на питання експрес-опитувань (за них нарахування НЕ виконуються), а можете просто чекати на сповіщення про опитування на епошту чи мобільник.

Також система обіцяє, що:

Виявлений Вами інтерес і бажання взяти участь будуть приємно винагороджені різноманітними призами і грошовими винагородами. Наибільш активні учасники будут заохочуватись спеціальними призами, про які ми будемо інформувати додатково.

Якщо маєте додаткові питання, можете звернутись до відпитів (FAQ), які також наведені на тій ділянці.

Успішних опитувань!

No related posts.

Лички: · · · · · ·

7 коментарів наразі ↓

Прокоментувати