Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Зареєструйтеся в Anketka.ru й отримайте 10 рублів

14.01.2012 · 6 коментарів · Платні опитування

anketka.logo_RU_7 Anketka.ru – це сайт платних опитувань. Зареєструвавшись на цьому сайті, ви почнете отримувати на вашу електронну пошту запрошення на участь в опитуваннях. Перейшовши за ланкою в такому запрошенні, ви потрапите на анкету опитування, яку треба буде заповнити. (Загалом ті анкети, то різного роду маркетингові дослідження.) За заповнення такої анкети вам нараховується винагорода - в цьому полягає суть платних опитувань. Але є одна притичина.

А саме, вивести зароблені на тих опитуваннях кошти ви зможете тільки після того, як наберете мінімальну суму для виводу, яка на Анкетка.ru становить 1000 рублів (що приблизно дорівнює 250 грн., або 30 доларів). Це порівняно велика сума; наприклад, на TNS-UA мінімум для виводу становить 30грн, на “Платний опрос” – 150 рублів, а на online.umg.ua мінімальна сума взагалі відсутня.

Але нині Анкетка проводить акцію, упродовж якої сума реферальних відрахувань збільшена. Тому я можу запропонувати вам невелике заохочення - 10 рублів.

Як отримати 10 рублів

184x184_anim_loop По-перше, вам слід зареєструватись в Анкетка.ru. При цьому, вам на пошту має прийти два листа: перший ”Анкетка: подтверждение регистрации”, а потім другий “Анкетка: Вы зарегистрированы!”. Вміст цього другого листа (пароль треба видалити) потрібно надіслати мені у Зворотній зв’язок (а НЕ в коментарі).

Також, будьласка, зазначте у вашому повідомленні дату й час отримання листа з підтвердженням реєстрації і, звичайно, ваш R-гаманець WebMoney. Щойно я отримаю виплату моїх коштів з Анкетки, я переведу вам обіцяні 10 рублів.

До речі, якщо набереться достатньо коштів для виплати, це дозволить також перевірити, чи виплачує Анкетка гроші в Україну. Адже судячи з відгуків в Росію гроші виводяться, а от чи виводяться вони в Україну поки не ясно. Отже, зареєструвавшись в Анкетці ви допоможете це з’ясувати.

Акція триватиме тільки до 16 січня (включно), тому реєструйтеся зараз – не відкладайте. Бо після 16 числа я не зможу надавати таке заохочення.

Як працювати з платними опитуваннями

Нижче наводяться кілька порад по роботі з платними опитуваннями.

  1. Вам потрібна надійна пошта, щоби листи з запрошеннями до участи в опитуваннях не губилися, не потрапляли в спам.
  2. Пошту потрібно перевіряти часто, бажано не рідше одного разу на день. У противному разі ви ризикуєте не потрапити в квоту для опитування й вам буде нарахована лише невелика компенсація (5 рублів для Анкетки).
  3. Після реєстрації на сайті платних опитувань слід повністю заповнити свій профіль, а також взяти участь у безплатних експрес-опитуваннях. Це допоможе службі платних опитувань добирати анкети, які краще відповідають вашому досвіду.

Список сайтів платних опитувань

Якщо ви вже зареєструвалися на сайті Анкетки, логічним буде також приєднатися й до инших сайтів платних опитувань. Адже, в такому разі, анкет для заповнення приходитиме більше, а пошту вам однаково доведеться перевіряти щодня. Нижче наводяться три таких сайти:

Успішних опитувань. І не забудьте надіслати вашого листа, як це описано в в частині Як отримати 10 рублів, щоби отримати гроші.

Доречні дописи:

  1. Підробіток на участи опитуваннях
  2. oprosoff.net і monelik.ru: лохотрони під виглядом платних опитувань
  3. Вона таки працює! Вона – це online.umg.ua: перший заробіток

Лички: · · · · · · · ·

6 коментарів наразі ↓

  • Хочете трохи підзаробити? | Анекдоти українською

    [...] грати в лотерею. Детальніше можна почитати в дописі Зареєструйтеся в Anketka.ru й отримайте 10 рублів. Спробуйте, можливо вам навіть [...]

  • Runone

    Это конечно все хорошо) Но с точки зрения заработка денег – пустая трата времени)
    Для того что-бы заработать эту 1.000 рублей придется участвовать в опросах очень долгое время, а на прохождение одного такого опроса уходит от 15 минут + не во всех опросах можно принять участие, т.к (на сколько я знаю) отсев происходит на первых 10-ти вопросах…в общем данные системы – пустое сливание времени… но вот с точки зрения классического маркетинга – полезная вещь)

    • admin

      Перепрошую, за таку пізню відповідь.

      Чому ж це “очень долгое время”? щоби набрати ту 1000 рублів, слід заповнити лише 5, в гіршому разі 10 опитувальників. Велика проблема? Часу на те ви витратите, знову ж таки, в гіршму разі, 10 годин, а заробите 1000 рублів, отже виходить 100 рублів за годину, або 25 гривень за годину, або 3$ за годину – хіба мало?! Та це більше за середню зарплату по Україні!

      Якщо ви не потрапите в квоту опитування – вам нарахують компенсацію 5 рублів – але й час на це йде мінімальний – ну, може хвилина. По-моєму, ви самі собі шукаєте й вигадуєте проблеми.

  • Платні опитування в Україні | Дохід у Мереживі

    [...] на перших чотирьох із них. Трошки докладніше про те, як працювати з платними опитуваннями можете прочитати за попереднім [...]

  • Hahol

    Ниочем ))) …

    • admin

      Тобто? Розкрийте вашу думку, будьласка. А то можна подумати, що то ваш коментар “ниочем” :)

Прокоментувати