Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Вона таки працює! Вона – це online.umg.ua: перший заробіток

29.09.2010 · 8 коментарів · Платні опитування

Українська маркетингова група

Українська маркетингова група

Ну, “заробіток” - це голосно сказано. (Ні, але ж автор має якось привернути вашу увагу? Так ото ж.) Не заробіток, і навіть не підробіток. То радше як зарплата інженера, про яку казали в совєтські часи так: “Отримав інженер зарплату – дрібничка, а приємно”.

Грошенята надійшли від online.umg.ua, про яку автор писав уже давненько – ледь не рік тому. Але от аж допіру отримав звідти перше запрошення на опит – це трапилося десь у середині серпня – і нарешті заповнив першу анкету. Аби не місяць після того напроти тієї анкети значилося “анкета перевіряється”, так що автор навіть призабув про те. Але аж у середині вересня, перевіривши свій мобільний рахунок, побачив, що там значиться дещо більша сума за ту, що сподівався там знайти.

Що ж, вирішив перевірити – зайшов на online.umg.ua - і справді! - з великим задоволенням побачив – фанфари!

Заработано 4.00 грн

Що ж, звичайно – це дріб’язок. Але з иншого боку, це перші виплати, які автор отримав від тих платних опитувань. Бо цю тему, яка сплила несподівано для самого автора десь восени минулого року, він трішки досліджував:

але оскільки перспективи щось більш менш помітне на тому заробити були, як з'ясувалось після нетривалих досліджень, примарними, покинув ту справу до кращих часів. На а тепер з’явилася підстава й за нагоди можна буде повернутися до того предмету, тим паче, що інтерес ті платні опитування викликають аби не найбільший з-посеред усього иншого, про що йшлося на цьому плоті. Таки любить наш народ бодай спробувати щось заробити, нічого по суті не зробивши.

Окрім того, це мабуть і справді найдешевший спосіб поповнити мобільний рахунок – бо куди вже дешевше, якщо платять тобі, а не ти?

Можу дати також парочку простих порад із робити з тим сервісом. По-перше, якщо ви хочете збільшити шанси на участь ув опитуваннях, які трапляються не уже й часто, слід частіше перевіряти пошту, на яку приходять запрошення на такі опитування, й відразу, помітивши таке запрошення, йти заповнювати анкету – инакше можете не встигнути.

А по-друге, щоби збільшити, знову ж таки, свої шанси отримати запрошення на опит, бажано заповнити свої персональні дані на ділянці сервісу, а також пройтися по безплатних, “тестових” анкетах на ділянці online.umg.ua. Це дозволить сервісу краще розуміти, хто ви, і отже, на питання якого роду ви будете в змозі відповісти найкраще.

Підказка для жадібних: наскільки автор розуміє, вам не забороняється зареєструвати на тій ділянці також вашу маму або, скажімо, бабусю. Щоправда, для цього вам мабуть будуть потрібні окремі номери мобільників (а не “молільників”, як автору оце підказує Windows Live Writer). Можливо, діючи в такий спосіб, ви зможете збільшити ваші шанси ще в кілька разів. Тільки справді отримуйте відповіді на питання анкети від саме тих осіб, до яких вона надіслана сервісом! Гадаю, online.umg.ua в такому разі буде не проти таких дій, а ви дістанете змогу збільшити в рази свої шанси отримати запрошення.

Приємних опитувань!

За підтримки: Недорого купити ліфт. Купити шахтные лифты недорого з доставкою. Якісне виробництво ліфтів.

Доречні дописи:

  1. Підробіток на участи опитуваннях
  2. Intvideo.tv: платні відео-опитування
  3. Ще про веб-опитування: platnijopros.ru

Лички: · · · · ·

8 коментарів наразі ↓

  • volos_86

    Вони вимагають мого поштового адресу та номер мобільного. А в тексті угоди хоч і сказано що ці дані розголошуватися не будуть, є приписка що цей пункт може бути змінено і його треба періодично перечитувати.
    Пахне шаркиною канторою.

    • admin

      Так, при реєстрації справді потрібно зазначити ці дані – телефон потрібний для виплати винагороди. Які тут можуть узагалі виникати питання? А поштова адреса потрібна приблизно для того ж, принаймні, як заявляла система, иноді тут розігруються призи – то треба ж їх якось доправляти?

      Що стосується формального пункту про те, що правила можуть бути змінені – то це настільки загальна практика, що мене дивує, що ви навіть звертаєте на це увагу. Та ледь не в будь-якій угоді, що пропонується інтернет-сервісами своїм потенційним користувачам, такий або дуже подібний пункт присутній – звичайна практика.

      По моєму, ви самі собі вигадуєте якісь нібито ускладнення “на рівному місці”. А те, що фірма UMG – солідний заклад, автор уже писав http://webin.com.ua/2009/10/pidrobitok-uchast-opytuvannyakh/ .

      • volos_86

        Я учасник anketka.ru ніяких данних там не просили
        все анонімно

        • admin

          То в такому разі, (я звичайно нікого не хочу образити) то радше можна чекати, що та anketka.ru є “шаркиною канторою”. Адже сервіс опитувань має відповідати перед своїми замовниками за якість своєї вибірки. Але якщо він сам до пуття не знає свою вибірку, своїх респондентів, то як йому гарантувати таку якість?

          Але я не знайомий з anketka.ru, тому конкретно нічого не можу сказати, на жаль. Дякую за коментар втім, може колись поцікавлюсь, що то за сервіс.

          • volos_86

            Перед тим Як проходити тест. Вам задають кілька питань щоб виявити, чи підходите Ви під вибірку.
            Базові дані (вік стать і тд) задані на етапі реєстрації.
            Конкретних даних (домашня адреса телефон) ніхто не брав.
            Вивід грошей через Вебмані або Яндекс гроші (хоча точно не памятаю)

          • admin

            Подивився я на службу опитувань, про яку ви казали. Перше враження – дужечки вже та анкетка.ру москальська. Все орієнтоване на москву – українцям там, мабуть, мало що “світить”. Окрім того, завеликий поріг виплат – 1000 рублів (саме рублів, не гривень), отже. приблизно 30 долярів. Багато, отже чекати тих виплат доведеться довго – це якщо таки пощастить дочекатися :) .

            А щодо адреси, то вона й там потрібна (http://www.anketka.ru/default.php?text=news_1009):

            Питання: «Добрый день. Почему в разделе контактная информация пользователя отсутствуют поля для заполнения адреса (улица, дом, квартира)? Как же Вы пришлете мне почтовый перевод?»
            Відповідь: “Что касается информации об улице, номере дома и т.д., то эти данные не требуются от Вас на этапе регистрации. Как только Вы накопите сумму, необходимую для обналичивания, Вам будет предоставлена возможность указать точный адрес, что необходимо для своевременной доставки почтового перевода. Ссылка, по которой Вы подтверждаете свой почтовый адрес, приходит автоматически после отправления нам заявки на обналичивание. Напоминаем, что данная опция становится доступна, как только на Вашем счете накопится 1000 рублей.”

            Отже, ви даремно закидали online.umg.ua – на вашому протеже те ж таки, тільки набагато гірше. Нічого особистого. Ще раз дякую за коментар.

  • volos_86

    Завжди радий прокоментувати гарний пост. Напевно Я відмовлюсь і від анкетки

  • Зареєструйтеся в Anketka.ru й отримайте 10 рублів | Дохід у Мереживі

    [...] становить 30грн, на “Платний опрос” – 150 рублів, а на online.umg.ua мінімальна сума взагалі [...]

Прокоментувати