Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Як дешево купити домен .com.ua? – лише за 5$

14.10.2010 · 3 коментарів · Домени

hostprokrashchyi.gif

Доповнено 27.03.2011. Цей допис застарів, і наразі купити домени да 5 долярів неможливо. Але й загалом враження автора про той сервіс (HostPro) різко погіршало. Див. допис Hostpro.ua: ціла купа проблем.

Так, звичайно, це можливо. І коротка відповідь на це питання дуже проста: домени .com.ua можна купити (зареєструвати) за 5 долярів (вгадайте з одного разу де? правильно) в HostPro, про якого автор уже кілька разів писав.

Як так, – може обурено спитати читач, поглянувши на тамтешні ціни, – адже ціна для домену .com.ua чітко й ясно зазначена як $11.00?!

Спокійно! Зараз автор розповість про те, як купити домен .com.ua за 5 долярів коротко й ясно.

По-перше, чим в приємний бік відрізняється ГостПро від багатьох инших гостерів, це тим, що він щоразу проводить якісь акції, під час яких його послугами можна скористатись на дуже вигідних умовах. Декотрі з цих акцій тимчасові, а ця - Купуйте 5 доменів на місяць і отримуйте $10 на купонний рахунок - триває вже доволі довго, отже є сенс скористатись нею, доки цей сервіс не передумав.

Таким чином, як нескладно порахувати, купити в ГостПро 5 доменів упродовж місяця можна фактично по 9 долярів за домен. (Гроші, що зараховуються на купонний рахунок не можна вивести з сервісу, але їх можна витратити на купівлю послуг – саме те, що нам і потрібно.)

Гаразд, – скаже скептичний читач, - але 9 долярів, це не 5 долярів. Де обіцяні 5 долярів?!

Спокійно! Зараз буде п’ять. Бо, по-друге, ГостПро пропонує так званий реселінг доменів. Щоби стати реселером, треба придбати 20 доменів – і, звичайно, на кожну п’ятірку з цих 20 доменів ви також можете отримати по 10 долярів на ваш купонний рахунок. (Отже, таким чином, ви можете отримати 40 долярів на ваш купонний рахунок, які зможете витратити знову ж таки на домени.)

Коли 20 доменів у вас не рахунку, ви стаєте реселером і можете відтак купувати домени по нижчим цінам. Так, наприклад, той таки домен .com.ua коштуватиме вам лише 9 долярів, а з урахуванням акції, яка продовжує діяти й у такому разі, – лише по 7 долярів за домен. При цьому ціни на домени з инших зон також зменшуються приблизно на ті ж таки 20%.

І, нарешті, коли ви матимете 50 доменів на вашому рахунку, вам буде надано статус Gold (золотого) реселера, і ціни на домени будуть зменшені знову ж таки. Тепер вартість домену .com.ua становитиме для вас лише 7 долярів за домен, а з урахуванням акції – прошу! – ви матимете саме ті 5 долярів за домен, про які й казав автор.

Як бачити, це щира правда!

До речі, спіткнувся тут на подібний допис на плоті Тода (Где и почему я регистрирую домены – немного советов), де він каже:

[nic.ua] позволяет регистрировать мне com.ua домены за 6.95 WMZ (55грн., где-то до конца года). По-моему, это самая низкая цена, которую я видел на рынке.

Отже не найнижча, принаймні наразі. Найнижча ціна на домени, наскільки автор може судити, саме в ГостПро. Щоби можна було порівняти, переведемо в гривні: найнижча ціна .com.ua39грн. Круто!

Гаразд, - знову ж таки автор чує читачеві нарікання, - але ж для цього треба скільки доменів купити! Що ж, тут саме слід нагадати, що якщо вам потрібний лише один домен, то ГостПро надасть вам його абсолютно безплатно, просто при купівлі гостину. А при купівлі гостину обов'язково скористайтесь Знижками й купонами на гостин від HostPro – так набагато вигідніше.

Приємних покупок!

Додатково: Купити книги через Інтернет. Недорогий книжный интернет магазин в Киеве. Купити книгу онлайн.

Доречні дописи:

  1. Час купувати гостин в HostPro
  2. HostPro: гостин і домени, акції й знижки
  3. CheapTop – швидко й дешево в топ!

Лички: · · · · · · · · · · · ·

3 коментарів наразі ↓

  • Час купувати гостин в HostPro | Дохід у Мереживі

    [...] а навіть найдешевшими серед инших! Наприклад, домени .com.ua можна купувати в ГостПро по 5$. І це – [...]

  • Tod

    Акции это, конечно, хорошо, но когда они закончатся домен ведь будет стоить по своей обычной цене. Да и реселлером не все могут / захотят быть, разве что опытные вебмастера.
    Хотя вариант зарегать много доменов по 5баксов хороший.

    • admin

      Не зовсім так. Коли завершується акція, домен буде коштувати по ціні реселера – так, це не 5 долярів, але однак 7 долярів. Також одна з найдешевших цін.

Прокоментувати