Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

CheapTop – швидко й дешево в топ!

25.09.2010 · Додати коментар · Сервіси

Або якісна й дієва розкрутка за чесну ціну й навіть безплатно!

Ви створили веб-блог, можливо навіть із оригінальним дизайном, унікальним вмістом, чудовою інформативністю й зручною навігацією! Але, на жаль, це не гарантує його високу відвідуваність. Він може загубитися в мережі Інтернет, серед великої кількости инших, не менш цікавих ділянок. Його потрібно просувати!

У цьому вам допоможе CheapTop! Отже, що пропонує сервіс:

Реєстрація в каталогах веб-ресурсів - дієвий метод просування веб-ресурсів

Пошукові системи вважаються головним джерелом трафіку для більшости сучасних Інтернет ресурсів. Тому просування ресурсу в пошукових системах - основна задача людей, зацікавлених у залученні якомога більшої цільової авдиторії.

При формуванні видачі пошукових систем велике значіння дістає чинник покликового рангування. Кількість ділянок, що покликаються, можна збільшувати за допомогою обміну покликами, купівлі покликів на тематичних ресурсах, а також через реєстрацію в каталогах веб-сайтів.

Каталог Інтернет ресурсів або каталог сайтів - це структурований набір покликів на веб-сайти з їхнім стислим описом.

Усі каталоги можна поділити на три групи:

  • закриті каталоги - додання веб-ресурсів такий каталог може виконати лише одна особа;
  • білі каталоги - при реєстрації веб-ресурсу в каталозі можна не розміщати на своєму веб-сайті зворотній поклик на каталог. При розміщенні поклику на такий каталог сторінка опису веб-ресурсу в каталозі посідає вищі місця порівняно з простими покликами;
  • сірі каталоги - перед поданням заявки на додання сайту в такий каталог потрібно розмістити зворотній поклик;

Слід відзначити, що нині реєстрація в каталогах сайтів вважається одним із найефективніших заходів просування сайту в пошукових системах і дозволяє залучити на нього відвідувачів. Це метод, який, до того ж, не несе небезпеки застосування до ресурсу, що реєструється, штрафних санкцій з боку пошуковців. Звичайно, якщо реєстрація виконується лише в "білих каталогах" веб-сайтів, які не потребують зворотного поклику на себе.

Окрім збільшення відвідуваности, реєстрація в каталогах веб-сайтів потрібна також для росту таких показників, як "Індекс цитування" й "PageRank", які використовуються пошуковими серверами, як один із чинників для рангування покликів у результатах пошуку.

Наприклад, за допомогою ручної, автоматичної, а також напів-автоматичної реєстрації в каталогах сайтів новий сайт дістає відразу сотні, а то й тисячі прямих покликів, що є одним із основних умов для його успішного просування.

Хоча сам процес реєстрації відносно простий, для цього застосовуються спеціяльні програми, але для того, щоби зібрати добру базу каталогів, перевірити їх на видимість пошуковцями, вибрати тільки білі каталоги ресурсів - потрібно чимало часу й праці. Тому краще доручити реєстрацію в каталогах тим, хто професійно надає такі послуги. Адже в такому разі можна буде розраховувати на максимальний ефект від реєстрації веб-ресурсу, тобто на отримання найбільшої кількости покликів, що враховуються пошуковцями.

А наявність прямого поклику на ваш веб-сайт полегшить його знаходження зацікавленими відвідувачами. Окрім того, враховуючи вузьку тематичність розділів чи навіть цілих каталогів, у яких розміщено поклик, відвідувачі вашого сайту будуть більш цільовими, а значить, цінними для вашого веб-ресурсу.

Таким чином, реєстрація в каталогах веб-сайтів, безумовно, сприяє просуванню веб-сайту. Кожен каталог стане не тільки добрим інструментом у ділі просування веб-ресурсу, але й принесе вам відвідувачів.

Реєстрація в соцзакладках - дієвий інструмент розкрутки ресурсів

Створивши веб-сайт, про нього потрібно "заявити" вголос. І щоби його побачили пошукові машини, причому відразу, а не коли-небудь, вам треба лише зареєструвати веб-сайт у соціяльних закладках!

На сьогодні, соціяльні закладки - це вигідна заміна всім відомому "Вибраному". Практичність соцзакладок у тому, що створення, додання закладок виконує людина, таким чином вибір ґрунтується не на роботі "штучного розуму" пошукового робота, а на приватних побажаннях користувача мережі Інтернет.

Зберігаючи потрібну сторінку веб-ресурсу в соцзакладках, можна завжди повернутися до неї, де б ви не були, без огляду на поглядач, що використовується в системі. Головне мати доступ до мережі Інтернет, решту зробить за вас сам сервіс. Таким чином, незалежно від того, чи ви у відпустці, відрядженні, 3G з'єднає вас із світовою мережею.

Тому соціяльні закладки вже використовуються багатьма людьми, а, значить, із кожною новою людиною росте й ваш інтерес, оскільки сервіс має багато переваг, які можуть дуже допомогти в просуванні вашої власної ділянки.

Сьогодні соціяльні закладки - потужний інструмент для отримання зворотних покликів і просування ресурсу. Але додавати ділянку в різні сервіси соцзакладок вручну - складно, а присновувати тулбары всіх сервісів - заняття, що потребує витривалости! Саме тому краще передати реєстрацію в соціяльних закладках тим, хто професійно надає такі послуги. Бо саме в такому випадку можна розраховувати на максимальний ефект від реєстрації веб-сайту.

У результаті реєстрації сайту в соцзакладках ви дістаєте таке:

  • велику кількість зворотних покликів на ваш ресурс;
  • відвідуваність вашего ресурсу миттєво збільшиться;
  • ваші поклики будуть проіндексовані пошуковими системами Яндекс і Google протягом кількох годин.

А також, реєстрація в соціяльних закладках допоможе підвищити показники "Індекс цитування" й "PageRank", які використовуються провідними пошуковими серверами, як один із критеріїв для рангування покликів у результатах пошуку. В результаті ваш ресурс буде позиціонуватися вище у видачі пошуковців, а також з'явиться потік користувачів.

Враховуючи те, що використання соціяльних ресурсів для просування веб-сайтів, явище нове, це добре позначається на просуванні саме таким методом. Природність розміщених покликів не викликає підозр, бо майданчики-доноры мають великий авторитет у Google і Yandex. Заказавши цю послугу розкрутки, ви з самого початку "запевните" пошукові машини в тому, що ваш веб-ресурс дуже привабливий для користувачів!

Таким чином, треба відзначити, що в цілях розкрутки веб-сайту й отримання трафіку реєстрація в соціяльних закладках є ефективним і успішним методом.

Дописування в блоги - ефективний і успішний спосіб оптимізації ділянок

Як відомо, успіх кожного Інтернет ресурсу полягає в його відомості, в якості й кількості покликів на нього. При чому якщо веб-ресурс добре висвітлює якусь тему, то читачі самі покликаються на нього на своїх власних веб блогах, веб-сайтах, а також різних сервісах ув Інтернеті. Але що робити тим, у кого молодий веб-сайт, або тематика не дуже популярна, щоби користувачі заходили на нього натовпом?

Саме в такому разі справжні професіонали з просування сайтів допоможуть вам.

Нині добру можливість покращити видимість Інтернет-проєкту в пошукових системах і тим таки збільшити цільову авдиторію ресурсу надає послуга - ручне коментування блогів. Поклики, залишені в коментарях блогів, актуяльні, й їх використання дає добрі результати при просуванні Інтернет-проєкту. Просування веб-сайтів ручним коментуванням блогів набуває усе більшої популярности.

Ручне коментування блогів - це чудовий спосіб просування Інтернет-проєктів. Осмислене написання коментарів у блогах дає відмінний ефект. На відміну від нефахівців, які роблять численні помилки в цьому виді розкрутки, професіонали ставляться до такої справи відповідально. Тому коментування блогів слід доручити справжнім фахівцям.

Сьогодні всі знають, що пошукові системи дуже полюбляють поклики з блогів. Після розміщення доброго корисного коментаря власник веб блогу, я часто й відвідувачі з задоволенням відвідають і ваш ресурс, оцінять вашу поінформованість із обговорюваного питання.

Досвідчені спеціялісти дописування в блоги виконують вручну на перевірених, "живих" Інтернет ресурсах, на яких поклик із коментаря доступний для індексації Яндексом.

Промо-матеріяли

Переваги від ручного коментування блогів такі:

  • коментування в релевантних веб блогах;
  • перевірка блогів на якість (блог для людей, живий веб блог);
  • невеликий трафік з добре відвідуваних веб блогов;
  • вічний поклик на ваш ресурс;
  • блоги добре індексуються пошуковцями. Поклик із коментаря на доброму плоті додає авторитету вашій ділянці;
  • приріст кількости покликів, вплив на позиції у видачі пошукових систем, що важливо при розкрутці ресурсів;
  • величезна економія коштів, порівняно з купівлею поклику на плоті.

Таким чином, коментування блогів дає вашому веб-сайту добрий "поштовх" в очах пошуковців, чудовий приріст покликової маси й, як наслідок, збільшення "Індексу цитування".

Усе це можна отримати й БЕЗПЛАТНО!

Ви маєте сайт/блог, але немає грошей/часу на його просування? Ви маєте гроші, але не хочете розтринькати їх? Ви хочете заробляти на вашому сайті продаючи поклики, але не хочете витрачати гроші на нарощування параметрів цитування? Ви просто хочете заробити на партнерській програмі, конвертуючи ваших відвідувачів у гроші?

Тоді наша пропозиція для вас!

Що ж, до справи! Ви хочете отримати реєстрацію в каталогах від визнаного лідера ринку реєстраційних послуг CheapTop?
А на додачу ще й подання в сервіси соціяльних закладок?
А до того ж можливість заробити!
Причому все це БЕЗПЛАТНО!Тоді вам сюди <--

Дописовий: Український форум про електронну безпеку й побіжні теми.

Доречні дописи:

  1. Каталоги статей англійською мовою: seosity

Лички: · · · · · · · · · · · ·

Можна додати коментар наразі ↓

Коментарів ще немає. Щоби додати коментар, заповніть форму, наведену нижче.

Прокоментувати