Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Сетлінкс: найкраща біржа покликів. НМСД

05.09.2009 · 2 коментарів · Послуги, Продаж покликів

НМСД - це означає "На Мою Скромну Думку". Далебі, треба вже якось українізуватись, а то все IMHO й IMHO.

Тепер по темі. Чому автор каже "найкраща" біржа? Таке враження вона справляє. Позитивне. З тих, з якими автор працював, СетЛінкс залишає найкраще враження.

Це не означає, звичайно, що тут зовсім немає проблем. Вони у всіх є. Але тут навіть проблема не так гостро сприйматься, бо переваги більші. Далебі, що потрібне від біржі?

1. Прибуток. І він тут є. (До речі, більший від тієї ж таки Сапи.) Отже тут є рекламарі (рекламодавці). А рекламарі на СетЛінкс є через те, що й партнери (вебмайстри) тут також є. Отже, СетЛінкс знходить баланс між потребами одних і инших. І це добре й правильно.

Користувачів тут на сьогодні 57 377, і хоча це аби на в чотири рази менше за основного конкурента (очевидно, то Сапа), це ще невідомо як тлумачити. З одного боку, це ніби означає меншу пропозицію, і, отже, кожна окрема ділянка тут коштує більше, а це до вигоди партнера. З иншого, це начебто, означає, що й попит менший, але моя практика довдить радше противне - попит тут більший за принаймні Сапу. Тому ті, хто недооцінюють СетЛінкс, цілком можливо, сильно помиляються.

Так само без якихось проблем виконується тут вивід грошей. Взагалі якихось ускладнень із цим в цієї служби не пригадую. Виводить без питань і швидко.

2. Приємний і зручний поміжник (інтерфейс). І це тут також присутнє. (Щоправда, він був ще краще, коли автор лише починав працювати з цією біржею, але нині нівроку). Він доволі простий, "прозорий", де потрібно наводяться примітки, застереження - просто біля того місця, де відповідне питання могло б виникнути в користувача. І це добре і правильно.

3. Підтримка. Підтримка тут не просто присутня, це, знову ж таки, мабуть, найкраща підтримка із тих з якими доводилося стикатися. Хм. Хоча найкмітливіші, вже, мабуть, зрозуміли, що якщо автор так каже, значить у нього таки була причина звертатися в ту підтримку?

Звичайно. Повторюся - проблеми бувають усюди. Питання в тому, як відповідна контора їх розв'язує.

4. А ще на СетЛінкс є стеження за позиціями в пошуковцях - абсолютно безплатно. А також - реєстрація в каталогах і непоганий форум.

Одним словом, рекомендую - використовуйте СетЛінкс.

No related posts.

Лички: · · · · · · · · · · ·

2 коментарів наразі ↓

Прокоментувати