Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Час купувати гостин в HostPro

13.09.2010 · 2 коментарів · Хостинг

Доповнено 27.03.2011. Цей допис застарів, але що ще гірше, в подальшому сам сервіс HostPro показав себе далеко не з найкращого боку, то ж автору довелося від нього відмовитися. Докладніше про це в дописі Hostpro.ua: ціла купа проблем.

Чому саме зараз? Бо саме зараз – до 26 вересня цього року – HostPro проводить розіграш призів серед тих, хто замовили гостин по пакету Економ. А окрім того, ви, як звичайно для гостину HostPro, отримуєте домен у будь-якій із українських зон безплатно. На й нарешті, на будь-який гостиновий пакет (не лише Економ) ви можете отримати знижку в 10%.

ekonom-pomaranch.115180

Цікаво? Читайте докладніше

По-перше, про домен. Ви отримуєте домен безплатно з будь-яким тарифним планом гостину від ГостПро . Для плану Економ, щоправда, це може бути лише домен в одній із українських зон (без зони верхнього рівня .ua), наприклад .com.ua. А для планів Іменинник і більших – домен у будь-якій зоні (окрім, знову ж таки, .ua – це, звісно, специфічна зона).

Продовжувати домен потрібно буде вам, хоча, тут знову ж таки є нюанси. Бо не знаю за що, але от автору такий домен – отриманий безплатно під купівлю нового гостину – навіть продовжили, принаймні на цей раз, також безплатно. Можливо, то стане колись загальною практикою? Подивимось.

По-друге, ще раз маю загадати про знижку. Як її отримати описано в Знижки й купони на гостин від HostPro. Це не просто, а дуже просто, а от що автор хотів би додати, то це кілька слів про ціни, які, можливо, декому можуть видатися завеликими.

Насправді, це не так. Бо, як автор уже писав, ті ціни з урахуванням безплатного домену й знижки не такі вже й високі, але ще важливіше, ви отримуєте якісну послугу від солідної фірми з чулою підтримкою українською мовою. З урахуванням цього - це не просто не високі, а вигідні ціни, які цілком відповідають якості послуг. Зрештою, це питання про те, як високо ви цінуєте сам себе.

Нарешті, про призи. На жаль, перший розіграш уже відбувся, але залишилося ще два тури розіграшів призів: 14 та 28 вересня. Звичайно, авто тут не розігрують, але загалом призи цілком пристойні й симпатичні. Правда, отримати їх можна тільки особисто, в офісі організатора. Але підтримка в ГостПро ставиться з розумінням до потреб своїх клієнтів, тому отримати приз, гадаю, проблемою не стане.

Взагалі, одна з речей, яка подобається автору в ГостПро – це те, що вони весь час проводять якісь акції, завдяки яким декотрі їхні послуги стають не просто недорогими, а навіть найдешевшими серед инших! Наприклад, домени .com.ua можна купувати в ГостПро по 5$. І це – приємно.

А наразі можна купити гостин (зі знижкою) і, якщо пощастить, отримати на додачу ще й приз. Хай щастить!

Дописовий: Продаж тренажерів. Придбай чудовий тренажер Аб Рокет онлайн. Качай вдома!

Доречні дописи:

  1. HostPro: гостин і домени, акції й знижки
  2. HostPro роздає домени
  3. Український гостин? Ні! – Паркін!

Лички: · · · · · · · · · ·

2 коментарів наразі ↓

Прокоментувати