Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

HostPro: гостин і домени, акції й знижки

22.03.2010 · 2 коментарів · Домени, Хостинг

hostpro-krashchyi

Доповнено 27.03.2011. На жаль, сподівання на добру якість послуг HostPro не виправдалися, й цей сервіс дуже підвів автора. Докладніше про це в дописі Hostpro.ua: ціла купа проблем.

У зв'яку з 9 річницею відкриття HostPro, пропонується знижка 9$ на купівлю гостина (на рік і більше) за тарифним планом “Іменинник”. Щоби отримати цю знижку, треба при замовленні цієї послуги ввести промо-код “birthday-9” в поле Promotional Code (“Код знижки”). Пропозиція діє до до кінця цього місяця – 31 березня.

Згідно канонів жанру, на цьому місці, мабуть, мало б бути написано: “Покваптеся! Термін дії акції обмежений” :) . Але в нашому разі, хоча така пропозиція приваблива й вигідна, особливої потреби поспішати немає. Про це - далі.

Основні характеристики самого плану “Іменинник” такі:

  • 8 GB на диску
  • безлімітний намін (трафік)
  • 8 сайтів
  • баз даних - необмежено
  • безплатний домен

Отже, цілком пристойні, й навіть, можна сказати, розкішні параметри (детальніше про цей тарифний план). (Число 8 тут також невипадкове: адже сам цей тариф був запроваджений на (здогадались?) восьмий день народження HostPro).

Нині це, мабуть, найпривабливіший тарифний план ГостПро. Принаймні, цей пліт розміщений саме на “Імениннику”. Щоправда, замовляв його автор без знижки – але нині ви маєте таку можливість – до кінця 31 березня.

Але якщо не встигаєте – нічого страшного, – в нашому разі, особливої потреби поспішати немає.

Річ у тім, що автор може надавати знижку в 10% (в рамках партнерської програми) на будь-який із тарифних планів цього гостину. Щоби отримати таку знижку, вам просто слід звернутися до автора через Зворотній зв’язок і попросити його згенерувати для вас промо-код (код знижки). Після цього ви маєте ввести цей код в полі Promotional Code (“Код знижки”) – і зможете скористатись високоякісними (і тому, може, не дуже дешевими) послугами HostPro за меншу ціну.

46860-hostpro-bezplatno

До речі, про ціну. Комусь, можливо, вона видасться зависокою (так, при замовленні на рік найдешевший план “Економ” коштує 51$, “Іменинник” - 78$, а “Кращий” - 107,4$). Але по-перше, про знижки автор уже згадав. По-друге, в рамках кожного з цих планів надається безплатний домен, що фактично значно зменшує ціну (так, для плану “Економ” в перерахунку (з урахуванням знижки й домену) виходить 34,9$ на рік (2,9$ на місяць), для “Іменинник” – 56,2$ (4,7$), а “Кращий” - 82,7$ (6,9$) – виглядає приємніше, чи не так?). Але існують ще й инші причини:

  • підтримка українською мовою (не завжди, але переважно). Ділянка (сайт) також великою мірою українською мовою
  • підтримка телефоном, а також через електронну пошту й чат (на самій ділянці ГостПро). Більше того, це справді добра підтримка (можливо, про це не так часто говорять, але насправді послуги гостера – це наполовину підтримка користувачів)
  • сама ціна може слугувати гарантією доброї якости послуг з технічного боку (принаймні, допоки щодо цього автор не має жодних нарікань)
  • врешті решт, ГостПро – солідний сервіс з доброю репутацією і тривалою історією

Та й зрештою саме те, що автор вибрав цей гостин – також свого роду гарантія якости.

На, а якщо вже комусь щось хочеться вигадувати, можете познайомитись з иншими пропозиціями гостину хоча б із допомогою допису Хостинг для сателлитов (“обзор дешевых хостингов или хостингов для сателлитов”). По-перше, ціни тут не настільки вже й дешевші, а по-друге – що ж, для сателітів такий гостин може й згодиться, але от “білим” ділянкам варто пошукати щось пристойніше. Наприклад – HostPro.

(До речі, на сервери від ГостПро автор також може давати знижку – правда скромну – 5$. Звертайтеся)

Тепер про домени

Автор уже колись писав про доменні акції HostPro. Варто продовжити цю традицію, адже тут становище подібне до планів гостину: на перший погляд ціни дещо зависокі, але з урахуванням акцій і знижок виходить инколи дуже вигідно. Хоча тут треба рахувати.

Наприклад, на березень заявлена акційна ціна на домени .ru $10, що вдвічі нижче за звичайну ціну для цього домену на ГостПро. Ніби вигідно. Але річ у тому, що цінова політика для цього домену доволі нетипова – тому деинде він може продаватися за ще набагато нижчу ціну. Наприклад, на iDomen.ru домени .ru можна придбати лише за 100WMR (сто рублів ~ 3,3$) (власник цього проекту – та ж таки Ксапа, про яку автор вже писав, – то ж домени тут можна купити також за ксапи).

А от инша акція справді цікава: слід купити 5 доменів упродовж одного місця й вам на купонний рахунок буде нараховано 10$. Вивести ті кошти не можна, але їх можна витратити всередині самої системи; тобто, виходить фактично знижка приблизно в 20%. Таким чином, наприклад, домен .com.ua, який без акції коштує 11$, можна купити за 9,3$. А з урахуванням можливостей, які надає реселерська програма для доменів – ще дешевше. Просто слід все уважно порахувати.

Що таке “гостин”?

Це те ж таки що й hosting (“хостинг” мос.), тільки висловлене по-українські. Зрештою, чому те “х” мало б опинятися в цьому слові на початку? Адже в українців англійський звук, позначуваний літерою “h”, може й має передаватися літерою “г”. А тягти за собою в українську мову оте “ing” також зовсім не обов’язково, бо англійці те кінцеве “g” просто не вимовляють, то навіщо?

І звучить воно й краще й якось так доречніше – ніби “гостини”, “гостювання” – отже, таки справді чимось нагадує суть послуги. Тому автор і каже – гостин, – не ламаючи собі язика отим “хостінгом”.

Доречні дописи:

  1. HostPro роздає домени

Лички: · · · · · · · ·

2 коментарів наразі ↓

Прокоментувати