Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Український гостин? Ні! – Паркін!

07.09.2009 · Додати коментар · Партнерські програми, Причинки

Стисло для втаємничених: якщо маєте незадіяні господи (домени), можете "подчепити" їх на перший український паркін (parking), який так і називається - http://parking.ua/.

parking.ua

Тепер для простих посполитих :) .

Ліричний Лексичний відступ

Що таке гостин? Те ж таки, що й "хостінг", але українською мовою. А чому без "ґ"? Бо не вимовляється та літера в американців (і англійці також не вимовляють). То німа літера: вони пишеться, але не вимовляється. Навіть оте прикінцеве "н" вимовляється невиразно. Тому без "ґ".

Хм. Гаразд, поясню ще й що таке гостин (він же "хостінг"): це розміщення ділянки (сайту) в Мереживі, тобто, на веб-сервері. Якщо для вас це китайська мова, то цей допис явно не для вас. (Проте, автор має намір написати кілька дописів із категорії "Для чайників", де розписати всі ці речі докладніше - так, щоби було зрозуміло навіть дуже далеким від нашого предмету людям. Заходьте трохи згодом.)

Тепер

По суті

Отже, суть  паркина полягає в тому, що ви, маючи незадіяну, вільну господу (домен), можете підчепити (приєднати, налаштувати) його для показу певної сторінки, яка виглядає як міні-ділянка (міні-сайт). На тій ділянці відображається реклама - по суті справи, контекстна реклама (наскільки в такому разі можна вести мову про контекст, якого майже немає); навіть служби, задіяні для показу тієї реклами, однакові, - з якої ви можете отримувати якийсь  невеличкий (чи як уже у вас вийде :) ) прибуток.

Звичайно, ваш прибуток в такому разі залежатиме від кількости людей, що таки зайдуть на ту міні-ділянку (щоби не сказати "псевдо-ділянку"). Тобто, від наводу (трафіку) на ту господу, що припарковано.

Звідки може з'явитися навід? Правильне питання (якщо воно у вас виникло - ви думаєте - вітаю).

Наприклад, такий навід може бути залишковим: колись на тій  була якась "жива" ділянка, яка потім була покинута, а потім ви підібрали її й тепер маєте цей от залишковий навід, коли відвідувачі заходять або по старій пам'яті, або по застарілих покликах.

Є ще так званий тайп-ін навід: це коли відвідувач потрапляє на вашу припарковану господу, неправильно набравши адресу в поглядачі (browser). Звичайно, для того ваша господа має бути подібною за написанням до якоїсь иншої популярної господи.

Складно? А хто казав, що буде просто? З иншого боку, то підстава втішитися: якби то було просто, все розхапали би до вас, а так і у вас є шанс - якщо ви спритні й заповзяті.

Спробуйте.

No related posts.

Лички: · · · · · · · ·

Можна додати коментар наразі ↓

Коментарів ще немає. Щоби додати коментар, заповніть форму, наведену нижче.

Прокоментувати