Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Побажання й ідеї ваші – шаблон від Українського WordPress

13.09.2010 · Один коментар · Послуги

створити блог на wordpress Має автор один боржок, який намагатиметься погасити цим дописом. Бо вже давненько обіцяв хлопцям із Українського WordPress зробити анонс одного їхнього почину, але от лише досі спромігся. Та краще з запізненням, ніж ніколи, еге ж? Так ото ж бо.

Суть у тому, що пропонується висловити свої побажання щодо тематики шаблону, як то називають автори із Українського WordPress. Хоча точніше й зрозуміліше то мало б, мабуть, називатися тип або дизайн шаблону:

Просто пишіть, що Ви чекаєте від шаблону, користуючись простими словами, і ми один одного зрозуміємо

Робиться то з простою метою:

На протязі деякого періоду вивчаються побажання щодо тематики шаблону. Потім виходить стаття/серія статей, як цей шаблон зробити.

Грошей за те не просять, то чому б не висловити ваше бачення того, який шаблон ви хотіли б отримати для вашого власного плоту (блогу). Так ви отримаєте шаблон, а автори Українського WordPress - розуміння того, на які саме теми варто писати, які саме питання потребують висвітлення.

Зрештою, кожен має займатися своєю справою: в когось краще виходить писати про предмет, якому вони присвячують свій пліт, а в когось – робити гарний дизайн, що відповідатиме тому предметові. А свої побажання до того дизайну ви можете висловити в коментарях до допису Шаблон WordPress – ви обираєте, ми робимо. Натхнення!

Гартуйте розум, і не забувайте про тіло: Продаж тренажерів. Пропонуємо купить тренажеры для дома онлайн. Качайся вдома, а не в залі!

No related posts.

Лички: · · · · · · · · ·

Один коментар наразі ↓

Прокоментувати