Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Клікс зовсім мертвий: rest in peace

17.02.2011 · 2 коментарів · Послуги

clx-logo Що ж, він таки помер. Як автор, за давньою пам’яттю, не сподівався, що система таки виживе, але надій авторових Клікс не справдив. Помер.

Перед смертю покійничок довго хворів. Так десь восени 2009 ціна за клаци стала всього лише один цент, але автор все не поспішав зняти коди, все ще сподіваючись, що крива якось вивезе. Не вивезла…

Потім, десь улітку 2010 мінімальна сума для виводу стала аж 1000 рублів, що з огляду на невеличкі заробітки, які приносила та рекламна система, робило сподівання колись таки вивести зароблене з тієї системи примарними. Отже, перед смертю покійничок не тільки хворів, а навіть і потів – що, безумовно, добре.

Більше того, після своєї наглої смерті, родичі Клікс навіть пообіцяли виплатити зароблене, але наскільки автор міг зрозуміти, навіть тим, хто вчасно подав запит на такий вивід, грошей не виплатили. І правильно, а навіщо ще щось там виплачувати. Та й втратив там автор небагато, може долярів десять.

На, гаразд, сарказм сарказмом, але таки прикро. Прикро й з емоційних мотивів – адже Клікс був одним із перших джерел заробітків автора – і з меркантильних і з точки зору несправджених сподівань також. Але що ж - таке трапляється, як раніше трапилося з AdTime.Авторитет (до речі, їхній сайт  досі живий) чи дурною потворою indek.ru, в яку автор також мав необережність влізти.

Що ж, висновок, який автор має для себе зробити, мабуть такий, що якщо система починає хворіти, то треба потрошки перебиратись, якщо не тікати звідти. Не чекати, доки вона остаточно завалиться, поцупивши в тебе ще якісь кошти.

Хоча, хто зна, може Клікс ще колись воскресне, адже домен там надзвичайно відомий, може хтось візьметься відродити колишню славу? Поживемо - побачимо.

Дописовий: Цікавить заробіток в мережі Інтернет? Пліт Світ українського SEO розповість як заробити гроші: кілька способів на вибір.

Доречні дописи:

  1. Клікс: пацієнт радше живий
  2. Поповнити рахунок Київстар тепер зручніше
  3. Клікс: пацієнт радше живий?

Лички: · · · · · · · · · · ·

2 коментарів наразі ↓

Прокоментувати