Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Клікс: пацієнт радше живий?

05.09.2009 · Один коментар · Продаж покликів, Реклама

Що ж, попередній допис був настільки позитивний, (можне навіть комусь видасться занадто позитивний), що автор воліє розбавити той позитив цим дописом. Ітиметься про біржу-ветерана - Клікс, він же CLX.

Ця біржа (колись вона іменувала себе "рекламним брокером") має справді давню - й так і проситься додати - славну історію :) . Якщо автор не помиляється, Клікс почав свою діяльність у 2002 році - так давно.

Але працювати з цією біржею автор почав почав допіру навесні 2007. Ох, непроста це була робота! - зрозуміти, як там і що працює. Аби не три місяці читав, пробував, але таки, в основному, методом тику, призвичаївся до тієї системи й отримував звідти не найбільший, але таки помітний - і не найменший - дохід.

Доки, починаючи з кінця літа 2008, Клікс не почало щось лихоманити. Як зрештою з'ясувалося, хозяйва продали свій витвір разом із напівготовими кодами для нової системи. Новий власник, не довго думаючи, замінив стару систему - яка й справді була переобтяжена різними історично-зумовленими проблемами - то замінив її враз на нову. Звичайно, такі революційні "переходи" просто так не минаються.

Аби не пів-року - з грудня 2008 по квітень 2009 Клікс перебував в стані близькому до коматозного, так що не було ясно - виживе та система чи таки врешті решт помре. Система втратила майже всіх рекламарів, і, нескладно припустити, чимало партнерів - бо банери не показувались, а поклики, якими також промишляла ця система, не продавались.

Але нарешті, у червні 2009 автор помітив (з декотрих причин, навесні 2009 йому було не до ділянок - він майже закинув їх),  що Клікс таки почав "відкручувати", себто показувати, банери. І навіть парочка покликів :) продалася.

От такий у нас вийшов екскурс в історію, а не допис. Гаразд, хай так - а в наступному дописі, спробуємо підступитися ближче до теми - розповім, як нині справи в Клікса з рекламою й із доходами звідти.

No related posts.

Лички: · · · · ·

Один коментар наразі ↓

Прокоментувати