Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Клікс: пацієнт радше живий

06.09.2009 · Один коментар · Продаж покликів, Реклама

(без знака питання).

Отже, Клікс живий. Але наскільки добре він себе нині почуває? Що ж - ніде правди діти, не цілком гаразд.

Оновлено 17.01.2011: з глибокою скорботою повідомляю, що клікс таки помер.

З покликами (посиланнями) тут майже цілковитий штиль. Один поклик :) навіть якимось дивом пережив той землетрус, що стався з цією системою, а потім, уже сказав, ще парочка додалася - м'яко кажучи не густо. Хоча ціни автор там назначив ще менші ніж в инших біржах. Що ж - землетруси дарма не минаються.

Не краще справи й банерною рекламою. Так, працювати в системі стало набагато простіше, але й рекламарів тепер майже немає. В системі обертається лише з десяток банерів.

Які результати по банерах? В залежности від місця. Внизу виходить десь по 10с (центів) за 1000 показів, що начебто, не так уже й погано - навіть дещо більше за ціну викупів показів в банерообмінних мережах (там, наскільки можу судити, викуп десь по 3-7с за 1000 показів). Але в инших місцях набагато гірше.

Середня ціна клацу в останні кілька місяців - 5с (перед тим був один цент). До речі, працює Клікс із оплатою за клаци, а не за покази, як у банерних мережах.

Але загалом, за рахунок того, що своїм різким переходом Клікс відлякав багатьох рекламарів (рекламодавців), проклац - CTR - низький, і тому багато не заробиш. Хоча то, мабуть, як у кого.

Партнерські програма нині в Клікса тільки по рекламарях - тих, хто витрачає. Так що якщо в когось особливо загострена реферофобія, можете сміливо реєструватись по моєму партнерському поклику - якщо ви станете партнером Клікса, автор від того нічого не отримає.

Можливо, ця система зацікавить  якихось рекламодавців? Тут мені складно щось сказати з цієї точки зору, але що можу для вас зробити, як для рекламодавця - це запропонувати знижку, скажімо, в 20% (немало, чи не так?) від ваших платежів. Якщо вас моя пропозиція зацікавила - зверніться до мене через Зворотній зв'язок - поговоримо.

Доречні дописи:

  1. Клікс: пацієнт радше живий?

Лички: · · · · · · · · ·

Один коментар наразі ↓

Прокоментувати