Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Нова система контекстної реклами: Аdpower

13.12.2009 · Додати коментар · Контекстна реклама

Дописовий: на дозвіллі можете почитати seo блог и заработок в интернете от SeoProfy.

AdPower – нова система контекстної реклами, яка дозволяє розміщувати блоки контекстних оголошень, а також утекстові поклики, або, як її називають організатори нової системи, - “інтертекстова реклама”.

logo-adpower Утекстова реклама (себто така, що поміщається “в-тексті”) виглядає як поклик в самому тексті, зазвичай із подвійним підкресленням, при наведенні миші на який показується невеличке віконце з самою рекламою. Наскільки автору відомо, це перша така пропозиція від рекламних систем, що діють в Україні. Ви можете подивитися приклади такої реклами й побачити, як вона працює на сторінці Типи реклами.

Комісія системи заявлена на рівні 50%.

В період з 01.12.2009 до 11.01.2010 в системі проводиться акція. Підключивши вашу ділянку, ви можете отримати 500грн. на рекламу й по 1грн. за кожен клац. Докладніше дивіться на сторінці Как начать сотрудничать? 

На жаль, наскільки можна зрозуміти з форми реєстрації в системі, її партнерами (і рекламарями також) можуть стати, принаймні поки що, тільки організації (юридичні особи). Адже серед полів тієї форми є такі як “Номер Свидетельства плательщика НДС”, “ЕГРПОУ”, “Юридический адрес”, які позначені як обов’язкові.

Але якщо це не становить для вас проблеми, і ви - власник ділянки (веб-сайта) чи плоту (блогу), то можете розмістити рекламу або спробувати збільшити ваші прибутки, підключившись до цієї системи. При цьому вам будуть надані коди, які ви маєте розмістити протягом 7 днів з дати підключення.

Розрахунки виконуються в гривнях. Оплата послуг заявлена раз на місяць у місяць, наступний за звітним. Гроші мають надсилатися безготівковим перерахунком на ваш поточний рахунок. (Про можливість отримання виводу через WebMoney на самій ділянці системи не сказано ніц.)

Доречні дописи:

  1. Контекстна реклама від Мети: Ще не вмерла Україна!
  2. Контекстна реклама в Україні

Лички: · · · · · ·

Можна додати коментар наразі ↓

Коментарів ще немає. Щоби додати коментар, заповніть форму, наведену нижче.

Прокоментувати