Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Goodnet.com.ua: новий гостин і домен безплатно

30.03.2011 · 9 коментарів · Хостинг

goodnet-logo Ще під час написання минулого допису автор помітив, що кілька разів згадавши про свій новий гостин (де й нині розміщається зокрема цей пліт), він так і не назвав самого того сервісу. Річ тут, мабуть, у тім, що не хотілося мішати в одному дописі опис своїх поневірянь із HostPro, останніх пів року роботи з яким залишили просто таки психологічно-травматичне враження, зі згадкою про взаємодію з новим гостером, враження від якого принаймні поки що цілком позитивне.

Отже, тепер можна назвати того гостера – це Goodnet, - надати його коротенький опис і поділитись із читачами кількома спостереженнями щодо нього.

Запримітив цей сервіс – Goodnet – автор уже давненько, але на той час він був лояльним клієнтом HostPro, тому просто занотувавши адресу goodnet.com.ua в записничку до кращих (чи то, можливо, гірших) часів, призабув про нього. А от коли з тим недоброї пам’яті HostPro почали коїтися негаразди, згадав, і як виявилось, дуже вчасно.

Чим привертає увагу goodnet? По-перше, порівняно низькими цінами. Можливо, це не найдешевший гостин, але в порівнянні з цінами HostPro він явно виграє. Так, наприклад, ціна на тарифний план "cP-старт" на рік становить 55$, а ціна на подібний за параметрами тарифний план “Iменинник” від HostPro на 23 доляри більше - 78$. (Тут, щоправда, ще слід врахувати різниці в курсах, але суттєво то оцінку не змінить.)

Але й це ще не межа. Річ у тому, що goodnet надає гостин як для гостинової панелі cPanel (який є дорожчим), так і для иншої гостинової панелі – DirectAdmin, який дешевший. Наприклад, порівнюваний за параметрами гостиновий пакет на DirectAdmin "DA-cередній" коштує лише 32$ на рік.

То при замовленні гостину автору довелося трішки повагатися – вибирати вичнішу cPanel чи DirectAdmin, - але врешті решт жадібність ощадливість перемогла, й автор замовив саме цей пакет "DA-cередній" на DirectAdmin. Причому наскільки він бачить, все що йому потрібно, в панелі DirectAdmin є. Тобто, перейшовши від HostPro, автор дістав ще й економію майже в 2,5 рази (це не кажучи про те, що в такому разі цей сервіс надає безплатно домен, чим автор, звичайно, не забув скористатися).

goodnet.468x60_black

До речі, ціни на домени в goodnet також одні з найдешевших, якщо не найдешевші. Принаймні, домен в зоні .com.ua коштує тут 7 долярів, а домен в зоні .com - 9.50$. (Знаєте дешевші ціни на домени? – напишіть, будьласка, в коментарі.)

Друге, що приємно вразило автора в goodnet – відповідь підтримки українською мовою. І це добре й правильно. Бо як це не дивно, але для багатьох гостерів в сучасній Україні українська мова (яка мала би бути їх очевидною конкурентною перевагою!) – то камінь спотикання. Наприклад, технічна підтримка того ж таки HostPro відповідала здебільшого московською мовою, при тому що автор звертався до неї українською. А от в goodnet відповіли українською відразу, без одних нагадувань – що свідчить про повагу до клієнта.

Панель клієнта також перекладена українською мовою, перекладені вся, без виключень, разом із Базою знань. Отже, підтримка української мови в цьому гостері на висоті, що також звісно справляє добре враження.

Нарешті, про що також слід згадати, це те, що підтримка гостера може сама перенести ваші плоти на WordPress (можливо, це стосується й инших CMS) на ваш рахунок. Для цього слід після замовлення гостину написати в підтримку й повідомити ім’я й пароль до гостинової панелі в старого гостера. У випадку автора такий перенос був виконаний швидко й, наскільки автор може бачити, без жодних проблем.

Отже, автор трішки боїться “накаркати”, але поки що враження від сервісу goodnet позитивні. Але на останок автор ще хоче навести невеличкий перелік українських гостерів, які також підтримують українську мову, принаймні на своїх ділянках. Бо перед замовленням гостину в goodnet автор вирішив зробити ще невеличке дослідження наявної пропозиції гостинових послуг, то вийшов приблизно такий список:

Отже, вибір є, але все ж таки автор зупинився на goodnet. Чому – написав, але якщо ви хочете порівняти – можете спочатку переглянути сервіси із цього списку.

Дописовий: Є бажання прикупити стареньку машину? Зручний авторинок в Західній Україні. Взяти в кредит шикарне авто VOLKSWAGEN.

Доречні дописи:

  1. Як дешево купити домен .com.ua? – лише за 5$
  2. Hostpro.ua: ціла купа проблем
  3. HostPro: гостин і домени, акції й знижки

Лички: · · · · · · · · · · · · ·

9 коментарів наразі ↓

  • Hostpro.ua: ціла купа проблем | Дохід у Мереживі

    [...] і monelik.ru: лохотрони під виглядом платних опитувань Goodnet.com.ua: новий гостин і домен безплатно [...]

  • AzzePis

    Дійсно зараз багато хостерів не вважають за потрібне спілкуватися та/або використовувати на сайтах українську мову. Я теж вважаю це недоліком.
    Єдине, що я б додав – порівняння цін неє дуже правильним підходом для порівння хостерів. У багатьох вища ціна означає більший рівень сервісу, додаткових послуг… тобто треба глибше копати… а взагалі – гарний огляд, бажаємо безроблемного хостингу!
    Дякую за згадку нашого проекту wphost.me.

    • admin

      Що стосується відсутности української мови, то це недолік багатьох українських гостерів не лише в тому сенсі, що тим вони виявляють неповагу до користувачів, але й тому, що не використовуючи українську мову, вони втрачають одну з основних своїх конкурентних переваг. Адже ніхто в світі більше не задовільнить такі потреби споживача, окрім українського гостера. На жаль, багато хто цього не розуміє.
      Що ж до ціни, то я й не порівнював самі ціни, а їх відношення до якости послуг. Властиво про те й мова.
      Дякую за добрі побажання й зичу й вам успіхів також у розвитку вашого проєкту.

  • shnick

    цікавий хостинг, треба спробувати, саме запланував новий проект

  • Andr1y

    Я користуюся цим хостингом більше 2-х років.
    Вибрав його через низькі ціни на DA панель.
    Звичайно що були певні нюанси, але загалом все працює стабільно.

    • admin

      Приємно чути. Значить мій вибір був порівняно непоганим.

      Але що мене неприємно вразило нещодавно, що й на тому гостині трапляються злами ділянок http://websecurity.com.ua/5308/ . Хоча, з иншого боку, таке – та ще й у набагато гіршому вияві – трапляється на багатьох инших українських гостерах. На жаль.

      Але поки що все нормально на GoodNet. Сподіваюсь, такого жаху як із HostPro http://webin.com.ua/2011/03/hostpro-ua-cila-kupa-problem/ , мені більше відчувати не доведеться.

  • Дмитро

    Дозвольте і мені приєднатися до Вашої бесіди. У Deltahost не тільки сайт має підтримку української мови, але й панель керування також ;)

    • admin

      Ой, та яка там бесіда! :) 4 коментарі на рік і пліт майже мертвий.

      Що ж стосується підтримки вами української мови в панелі керування – це справді рідкість, як не унікальна риса. Може колись стану великим сайтовласником :) – згадаю про вас.

Прокоментувати