Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Ксапа: заробіток в інтернеті на текстах

20.09.2009 · 2 коментарів · Заробіток, Послуги

Ще під час написання попереднього допису про Ксапу помітив, що без огляду можливостей по складанню текстів (Модуль SEO-фриланса, як називають це самі власники системи) він буде не повний. Але оскільки тоді той опис надто "розбухав", автор вирішив винести його в окремий допис.

Отже, якщо раніше Ксап була посередником лише між продавцями й покупцями покликів, то тепер оптимізатори можуть замовити також і тексти - а ті, хто мають бажаня заробити на тому, ясна річ - написати ті тексти, задовільнивши такий попит.

І, що важливо, це не якийсь там тупий (як не безглуздий) заробіток, який сам себе не викупає: це не серфінг, не читання листів, на тупе клацання, навіть не набивання CAPTCHA, тощо (аби ще й не якісь лохотрон) - ні! Це робота від цілком солідної й серйозної системи.

Отже, що саме пропонує Ксапа? Це:

  1. Написання тематичного вмісту (дописів, "контенту").
  2. Розмноження й переписування ("рерайт", rewriting) текстів.
  3. Складання семантичного ядра ділянок.
  4. Складання текстів покликів, назв, описів (наприклад, для подачі в каталоги).
  5. Є й инші завдання (але вони поки що не затребувані оптимізаторами).

Щоби почати заробляти в цій системі, вам потрібно:

  1. Зареєструватись.
  2. Зайти в "панель исполнителя".
  3. На вкладці "Взять новое задание" вибрати тип завдань.
  4. Надіслати запит (тікет) в службу підтримки (з описом наявного довіду, якщо маєте).
  5. Отримавши завдання, беріться до робити (на зволікайте - роботу потрібно виконати вчасно. В противному разі, може бути нараховваний штраф). (Щоби спростити роботу по переписуванню, сиситема надає "Генератор текстов для размножения".)
  6. Післе завершення роботы надсилайте завдання на перевірку (модерацію).
  7. Ксапи нараховуються після перевірки. (Ви можете вивести гроші в розділі "перевести ксапы")

Один допис коштує в середньому нині від 500 до 5000ксапів (бувають і дорожче  й дешевше - вам вирішувати, що брати до виконання), тобто, за один переписаний допис ви можете отримати від 4 до 40грн. Може це не так уже й багато - бо все ж таки ця робота займатиме може й по кілька годин одне завдання, але це справжній заробіток, і головне - він не отупляє, а навички, яких ви набудете, можуть стати в нагоди вам у подальшому.

І, звичайно, якщо ви оптимізатор, ви можете скористатись  цим сервісом для замовлення текстів.

xap_500

На й, на кінець, один анонс. Нині команда Ксапи готує до випуску третю версію (поточна - друга) свого сервісу - XAP 3.0 - і обіцяє влаштувати "настоящий прорыв на SEO-рынке". Що ж - чекаємо на прорив. :)

Доречні дописи:

  1. Ксапа: глобальна автоматизація
  2. Про що це? НЕ про “заробіток в інтернеті”!

Лички: · · · · · · · ·

2 коментарів наразі ↓

  • Megaboy

    К сожалению считаю КСАПу не совсем дружелюбной биржей. Да, идеи заложены умные, но реализованы только для “сео-олигархов”. Новичку довольно сложно уже сейчас начать в ксапе прилично получать. Так сказать, кто раньше стартанул – тот и сеперчеловек (((

    • admin

      Так, Ксапа специфічна. То вебмайстер має сам вирішити – використовувати її чи ні. Окрім того, зараз вони обіцяють випустити третю версію – там буде мм… має бути авкціонна система визначення ціни поклика. Мабуть, це доволі сильно змінить систему.

Прокоментувати