Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Про що це? НЕ про “заробіток в інтернеті”!

24.08.2009 · Один коментар · Причинки

Коли лише задумував цей пліт, спитав сам себе: про що він має бути? І відповідь, впавши ніби з неба, вразила мене самого: це пліт "про заробіток в інтернеті". Вразила, бо така тема викликАла доволі неприємні асоціяції: недолугий, часто з надміром кольорів, "дизайн", нікчемні й загалом профанські тексти...

Загалом роблені особою, що не так давно потрапила в мережу, й дізналась, що тут можна "заробляти" якісь копійки, а тепер поспішає, - до пуття не вивчивші ні HTML, ні якоїсь мови програмування, ні власне предмету, про який вона намірилась писати, та ба й рідної мови, але однак - поспішає зліпити кілька сторінок докупи й викласти в мережу, щоби - звичайно ж - "заробити" ще якісь копійки.

Абияк оформлені й нерідко ще гірше написані, такі ділянки (веб-сайти) недарма зажили поганої репутації. Настільки поганої,  що їх нерідко розглядають поряд із иншим інтернет-сміттям і спамом.

Щось хибне є в самому тому вислові , в такому сприйнятті цього предмету. Це ставлення навіть не найманого працівника, а неука, дурника, якому коритить "легкого заробітку", заробітку "без вкладень". Це несерйозно, в кращому разі; в гіршому - ще й шкідливо або й шахраювато.

Звісно, така перспектива не тішила автора. Тому хоча згідно аналізу запитів (про те, що це таке, якось згодом) "заробіток в інтернеті" саме ті слова, якими я маю звертатись до моєї авдиторії (що я, властиво, й роблю :) ), назвати мій пліт я вирішив инакше: Дохід у Мереживі.

Так, в інтернеті можна заробляти. Але це радше бізнес, діло, підприємництво - це робота для вільної людини. І розвинутої людини. Людини, якій є що вкласти в свою справу перед тим, як зажадати дістати від неї дохід і прибуток.

Тим же, кого все ще цікавить "легкий заробіток", "халявный заробіток", чи навіть "автоматический заработок" :) , я гадаю, також зможу допомогти - звільнитись від ілюзій - то також чогось та варте, еге ж?

То про що ж цей пліт? Про це в наступному дописі.

No related posts.

Лички:

Один коментар наразі ↓

Прокоментувати