Дохід у Мереживі

Як пройти крізь інтернет-хащі, не потонути в (інтер)нетрях, вибратись із (інет)трісця й дістатись сяйних вершин доходу й прибутку.

Місія: навіщо це робиться

25.08.2009 · Додати коментар · Причинки

Назва "заробіток", як автор уже казав, не цілком задовільна для опису предмету цього плоту. Біда з нею ще й у тому, що люди, надто зосереджені на заробітку, здається забувають, що не гроші є метою. Врешті решт, люди ж працюють не заради самих а грошей, а заради цінностей, що можна за них купити, заради задоволення своїх потреб.

Але ж таке задоволення можна й отримати від самої роботи, так би мовити оминаючи "грошову стадію" - безпосередньо. Зрештою робота, виконувана заради самих грошей,  часто прісна, як не нудна проти такої роботи, що виконується в намірі досягти якоїсь більшої мети, якоїсь самореялізації особи. Тоді й розвивати ваш проєкт вам буде легше, й успіх його буде більшим.

"Пишіть про те, що вам цікаве самому" - загальна порада для тих, хто починає розвивати свій проєкт, від усіх "гуру" мережевого доходу. Пишіть про ваші захоплення, збирайте авдиторію, накопичуйте вміст, а потім монетизуйте ваше творіння. Але не зосереджуйтеся на самих лише грошах.

Звичайно, свого часу ця тема - заробітки в інтернет - зацікавила й самого автора. Зацікавила радше пізно, ніж рано - бо просто саме життя ставило питання руба: або ти знайдеш якийсь спосіб заробляти собі на життя від своєї мережевої діяльности, або... тобі доведеться зайнятися чимось иншим, авжеж, за рахунок мережі. Що ж, довелося вивчатий цей - нелегкий - предмет.

Але тепер автор щось таки трішки (бо він продовжує вчитися) знає й хоче поділитися з вами, поділитися з метою - ой, на звичайно ж! - обізнані зрозуміють - отримати ще невеличкий дохід від своїх знань. Але на місію, на більшу задачу то явно не "тягне".

Місією є допомогти становленню українського інтернету, українського - себто, такого, що послуговується українською мовою - сегмента Мережива. Допомогти тим, - хто опинився становищі, подібному до мого свого часу, - отримати якусь матеріяльну винагороду для своїх старань, для своїх ділянок, заохотити їх в такий спосіб вкладати - інвестувати - свої сили в український інтернет. Для цього й робиться цей пліт.

No related posts.

Лички: · · ·

Можна додати коментар наразі ↓

Коментарів ще немає. Щоби додати коментар, заповніть форму, наведену нижче.

Прокоментувати